به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی امروز به همراه جمعی از معاونان این وزارتخانه از روند مصاحبه معلمان برای اعزام به مدارس خارج از کشور بازدید و از نزدیک در جریان فرآیند مصاحبهها قرار گرفت و با برخی از شرکتکنندگان نیز گفتگو کرد.
کاظمی با تأکید بر اینکه فرآیندها طوری انتخاب شود که حس ایجاد عدالت و انتخاب شایسته در میان همکاران احساس شود، گفت: فرهنگیانی که به مدارس خارج از کشور اعزام می شوند سفیران فرهنگی جمهوری اسلامی ایران هستند. بنابراین تلاش بر این باشد تا سرآمدترین و بهترین ها در حوزه های تربیتی و آموزشی مشغول به خدمت شوند.
وی افزود: معلمانی که در فضای خارج از کشور هستند صرفاً یک معلم نیستند بلکه نماینده، الگو و نمونه ای از مردم ایران در خارج از کشور خواهند بود.
کاظمی با بیان اینکه مدیران مرکز اموربین الملل و مدارس خارج از کشور،گزینش و دانشگاه فرهنگیان طراحی و تمهیدات دقیقی برای انتخاب اصلح ترینها انجام دادهاند،گفت: تمام تلاش بر این باشد تا انتخاب ها بر اساس عدالت و شفافیت انجام شود.
وی اظهار کرد: به همکاران فرهنگی قول می دهیم که بهترین و محق ترینها انتخاب شوند و ذرهای در این فرآیند بی عدالتی رقم نخواهد خورد.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آخرین آزمون اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور در سال ۱۳۹۷ برگزار شده است، افزود: حدود ۸ سال است که آزمون برگزار نشده و بنای ما تقویت مدارس خارج از کشور از میان معلمان رسمی است و این سیاست آموزش و پرورش محسوب میشود.
وی عنوان کرد: اولین گام جهت تقویت مدارس ایرانی خارج از کشور، تأمین نیروی انسانی است از این رو تمامی معلمان خارج از کشور از میان معلمان رسمی انتخاب خواهند شد.
کاظمی در پایان گفت: بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در این آزمون شرکت کردهاند که از میان آنها ۱۸۰۰ نفر یعنی سه برابر ظرفیت جهت مصاحبه پذیرفته شده اند. نتایج این آزمون نیز به زودی اعلام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات