• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404051106511
  • خبرنگار : 71955

مشاور امور بانوان وزیر کار و رفاه تشریح کرد

پرداخت به‌موقع حقوق بازنشستگان و تأمین ۸۳ قلم داروی اورژانسی در کمتر از ۷۲ ساعت طی جنگ

پرداخت به‌موقع حقوق بازنشستگان و تأمین ۸۳ قلم داروی اورژانسی در کمتر از ۷۲ ساعت طی جنگ

مشاور امور بانوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات عملی وزارت کار در ایام جنگ ۱۲ روزه در پرداخت به‌موقع حقوق بازنشستگان علیرغم کسری سازمان تأمین اجتماعی، گفت: وزارت کار به‌عنوان دستگاه پیشرو، محوریت‌ها را در تمام فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی لحاظ کرده است.

به گزارش ایسنا، نرجس بختیار خلج در نشست با معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تبدیل تهدیدها به فرصت‌های رشد، اقدامات وزارت تعاون را در ایام حملات اخیر تشریح کرد.

وی در تحلیل نقش زنان افزود: زنان نباید صرفا مجری باشند، بلکه باید راهبری حوزه‌های سیاست‌گذاری را بر عهده بگیرند تا برنامه‌ها، خانواده محور و انسجام‌بخش پیش رود.

خلج با بیان اینکه وزارت کار به‌عنوان دستگاه پیشرو، این محوریت را در تمام فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی لحاظ کرده است با اشاره به اقدامات عملی وزارت کار در پرداخت به‌موقع حقوق بازنشستگان علیرغم کسری سازمان تأمین اجتماعی، گفت: افزایش ۱۰ درصدی تولید شیر در صنایع لبنی با راه‌اندازی شیفت‌های شبانه‌روزی، تأمین ۸۳ قلم داروی اورژانسی مانند سرم‌ و مسکن‌ها در کمتر از ۷۲ ساعت، حمایت از مشاغل آسیب‌دیده مانند رانندگان تاکسی با پرداخت کارت‌های رفاهی، ساماندهی شبانه‌روزی مراکز بهزیستی شامل تحویل فرزندان به خانواده‌های امین و تأمین نیازهای دارویی، تداوم برگزاری آزمون‌های فنی‌وحرفه‌ای در ۲۸ استان بدون وقفه از جمله اقدامات انجام شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های آتی عنوان کرد: برگزاری جشنواره جهادی زنان سلامت خانواده در هفته دولت (۴ تا ۶ شهریور) و اجرای برنامه‌های خدمات‌رسانی در مناطق محروم از اولویت‌های ما است که این اقدامات در چک‌لیست‌های ارزیابی عملکرد وزارتخانه گنجانده شده‌ است.

خلج با بیان اینکه دو بانوی فداکار وزارت کار را از دست دادیم اظهار کرد: شهیده حضرتی از بهزیستی قصرشیرین که در خط مقدم خدمت‌رسانی به شهادت رسید و شهیده فخار از سازمان تأمین اجتماعی به همراه دختر ۸ ساله‌اش قربانی حملات شدند که یاد این عزیزان را در تداوم مسیر خدمت گرامی می‌داریم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha