• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404051408939
  • خبرنگار : 90057

کیودو: ژاپن پلوتونیوم کافی را برای ساخت هزاران کلاهک هسته‌ای دارد

کیودو: ژاپن پلوتونیوم کافی را برای ساخت هزاران کلاهک هسته‌ای دارد

کیودو گزارش داد که ذخایر پلوتونیوم ژاپن تا اواخر سال ۲۰۲۴ به ۴۴۴۰۰ تن رسیده که برای ساخت چندین هزار کلاهک هسته‌ای کافی است.

به گزارش ایسنا، به گفته این آژانس خبری، پلوتونیوم ژاپن هم در داخل کشور و هم در بریتانیا و فرانسه ذخیره می‌شود، جایی که زباله‌های رادیواکتیو نیروگاه‌های هسته‌ای ژاپن به پلوتونیومی تبدیل می‌شوند که می‌تواند برای اهداف نظامی استفاده شود.

به گفته کارشناسان، این ذخایر برای ساخت هزاران کلاهک هسته‌ای کافی است.

دولت ژاپن متعهد شده است که به شدت از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) پیروی کند. پیش از این، این کشور اعلام کرده بود که قصد دارد از این پلوتونیوم برای تولید سوخت ترکیبی برای راکتورهای غیرنظامی استفاده کند. با این حال، این برنامه اخیراً متوقف شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha