• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404060502972
  • خبرنگار : 50663

فرماندار مشهد: تلاش دولت وفاق، کنار گذاشتن کدورت‌هاست

فرماندار مشهد: تلاش دولت وفاق، کنار گذاشتن کدورت‌هاست

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار مشهد گفت: تلاش دولت وفاق ملی این است که تمام اختلافات و کدورت‌ها را کنار گذاشته و از تمام ظرفیت کشور برای توسعه استفاده کند.

سیدحسن حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تبریک هفته دولت، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم پیروان خوبی برای شهدای دولت باشیم، به توسعه کشور کمک کرده و با صداقت و شفافیت، همانند رئیس‌جمهور به مردم خدمت کنیم.

وی با بیان اینکه امسال در هفته دولت، ۱۲۰ پروژه شهرستان مشهد بهره‌برداری یا کلنگ‌زنی خواهد شد، افزود: اعتباری بالغ بر ۴۵ همت برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است. امروز در بخش رضویه، پروژه‌هایی در زمینه توسعه راه، برق، آب و به طور کلی امور زیربنایی افتتاح شد که تنها برای همین پروژه‌ها، ۴۵ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است. امیدواریم این خدمات جمهوری اسلامی بتواند بخشی از محبت مردم را جبران کند.

فرماندار مشهد ادامه داد: سعی داریم علی‌رغم تمام چالش‌های موجود و مشکلات مالی، با هماهنگی و انسجام بین‌بخشی روند توسعه و پیشرفت را در سطح شهرستان به پیش ببریم. یکی از پروژه‌های بزرگ در این ایام، انتقال آب از هزارمسجد به مشهد با اعتبار بالغ بر ۱۴ همت است. امیدوارم این همدلی و هماهنگی ایجادشده در سطح استان، سبب خیر و برکت برای مردم شود.

حسینی با اشاره به شعار هفته دولت «۱۲ ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع»، خاطرنشان کرد: تلاش دولت وفاق ملی این است که تمام اختلافات و کدورت‌ها را کنار گذاشته و از تمام ظرفیت‌های کشور برای توسعه استفاده کند و ما شاهد این امر در سیاست‌گذاری‌ها هستیم. در کشور با وجود تمام مشکلات، روند توسعه تعطیل نشده و با قدرت ادامه دارد.

وی اضافه کرد: در جنگ ۱۲ روزه، خراسان رضوی سرافراز بیرون آمد و توانستیم با مدیریت خوب بازار و انسجام مناسب، فضایی ایجاد کنیم که وحدت و همدلی تقویت شود و به این امر افتخار می‌کنیم. اکنون همه موظف هستیم با توجه به تنوع سلایق موجود در کشور، از این اتحاد و انسجام به خوبی صیانت کنیم و به سلایق مختلف احترام گذاریم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha