• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404060402186
  • خبرنگار : 51013

نماینده کنفدراسیون فوتبال آسیا:

استادیوم پارس می‌تواند میزبان مسابقات بین‌المللی باشد

استادیوم پارس می‌تواند میزبان مسابقات بین‌المللی باشد

ایسنا/فارس نماینده کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: ورزشگاه پارس به‌دلیل پتانسیل بالا و دارای بودن استانداردهای لازم، می‌تواند میزبان مسابقات ملی و بین‌المللی باشد.

علی دهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در امور استانداردسازی بیان کرد: ورزشگاه پارس که از زیبایی و نمای بسیار خوبی برخوردار است، با اصلاحاتی که در برخی موارد همچون جایگاه استقرار و مسیر ورود و خروج خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران انجام شده از استانداردهای لازم بهره می‌برد.

وی افزود: براساس استانداردهای AFC شهرهایی که دارای حداقل سه هتل ۵ ستاره هستند می‌توانند میزبان مسابقات بین‌المللی باشند که شهر شیراز و استادیوم پارس این قابلیت را دارند.

ناظر AFC به نصب تجهیزات کمک‌داور ویدئویی نیز اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از استانداردهای لازم بین‌المللی وجود کمک‌داور ویدئویی یا VAR است که با نصب این تجهیزات، ورزشگاه پارس یک گام دیگر به استانداردهای لازم داخلی و بین‌المللی نزدیک‌تر شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha