• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404071509745
  • خبرنگار : 50105

طلا دومین منبع درآمد بزرگ استرالیا خواهد شد

طلا دومین منبع درآمد بزرگ استرالیا خواهد شد

استرالیا پیش‌بینی کرد طلا پس از سنگ آهن، دومین منبع صادراتی ارزشمند این کشور در سال مالی جاری باشد و در پی نگرانی‌ها در مورد بی‌ثباتی ژئوپلیتیکی و افزایش تقاضا برای این فلز گرانبها،‌ گاز مایع طبیعی را کنار بزند.

به گزارش ایسنا، وزارت صنایع استرالیا در گزارش سه‌ ماهه سپتامبر خود اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود صادرات طلای استرالیا در سال مالی جاری که در ژوئن ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد، با رشد ۷.۹ میلیارد دلار (۱۲ میلیارد دلار استرالیا)، به ۶۰ میلیارد دلار استرالیا برسد.

به این ترتیب، درآمد حاصل از صادرات طلا، بالاتر از درآمد صادرات گاز مایع طبیعی (ال‌ان‌جی) استرالیا خواهد شد که انتظار می‌رود در سال مالی جاری، به ۵۴ میلیارد دلار استرالیا و در سال بعد، به ۴۸ میلیارد دلار استرالیا کاهش یابد.

در این گزارش آمده است: پیش‌بینی می‌شود فضای نرخ بهره پایین‌تر در آمریکا، قیمت هر اونس طلا را در دو سال آینده به بالای ۳۲۰۰ دلار برساند. قیمت هر اونس طلا، دوشنبه هفته جاری به رکورد بالایی رسید و نزدیک به ۴۰۰۰ دلار معامله شد.

پیش‌بینی می‌شود کل درآمد حاصل از صادرات منابع و انرژی استرالیا در سال مالی جاری با پنج درصد کاهش، به ۳۶۹ میلیارد دلار استرالیا برسد و در سال میلادی آینده نیز به ۳۵۴ میلیارد دلار استرالیا کاهش یابد. بازارهای کالا به دلیل افزایش موانع تجاری و شرایط پولی پیش‌بینی می‌کنند که رشد جهانی کندتر شود.

سنگ آهن، همچنان سنگ بنای درآمد حاصل از صادرات منابع استرالیاست و بیش از ۲۵ درصد از کل درآمد کالاهای منابع و انرژی را در دو سال آینده تشکیل می‌دهد. این گزارش، پیش‌بینی قیمت سنگ آهن در سال مالی جاری را ۱۰ درصد افزایش داده و به طور متوسط ​​به ۸۷ دلار در هر تن نسبت به پیش‌بینی ژوئن رسانده است.

طبق گزارش رویترز، در مجموع، استرالیا همچنان روند نزولی در درآمدهای سنگ آهن را پیش‌بینی می‌کند که انتظار می‌رود با کاهش ۳.۹ میلیارد دلاری به ۱۱۳ میلیارد دلار استرالیا در سال‌های ۲۰۲۶ - ۲۰۲۵ و سپس به ۱۰۳ میلیارد دلار استرالیا در سال‌های ۲۰۲۷ - ۲۰۲۶ برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha