• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404082716905
  • خبرنگار : 50225

هوای اهواز «قابل قبول» شد

هوای اهواز «قابل قبول» شد

ایسنا/خوزستان مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به ثبت وضعیت «قابل قبول» هوا در اهواز در صبح امروز، از قرار گرفتن هوای دو شهر استان در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» خبر داد.

شهریار عسکری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت ۰۸:۰۰ امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان، شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه اندیکا ۱۸۲ و در ایستگاه شماره ۲ بهبهان ۱۶۱ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهرها در شرایط «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

وی افزود: همچنین هوای خرمشهر، دزفول، شوشتر، لالی و آغاجاری در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

عسکری در ادامه گفت: بنا بر شاخص ۲.۵ میکرون، هوای اهواز، کارون، ملاثانی، هویزه، هفتکل، باغملک، آبادان، شادگان، ماهشهر و امیدیه در وضعیت «قابل قبول» و هوای دزپارت در شرایط «پاک» بوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا(AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. براساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha