• شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404120200489
  • خبرنگار : 71658

تشدید آتش‌سوزی‌ جنگلی در جنوب‌شرق استرالیا

تشدید آتش‌سوزی‌ جنگلی در جنوب‌شرق استرالیا

مقامات استرالیا امروز (شنبه) اعلام کردند آتش‌سوزی جنگلی در ایالت «ویکتوریا» در جنوب شرق این کشور باعث صدور هشدار تخلیه برای ساکنان نزدیک به یک شهرک معدنی دورافتاده شده است.

به گزارش ایسنا، این هشدار با بالاترین درجه اضطراری، برای منطقه اطراف شهرک معدنی A۱ در منطقه «گافنی کریک» صادر شده است.

سازمان اورژانس ویکتوریا در وب‌سایت خود با اشاره به اینکه آتش‌سوزی هنوز مهار نشده اعلام کرد: قبل از اینکه شرایط خیلی خطرناک شود تخلیه فوری، امن‌ترین گزینه است.

کوهستانی بودن منطقه، مهار آتش‌سوزی از روی زمین را برای آتش‌نشانان دشوار کرده است.

در این منطقه کم‌جمعیت که مورد توجه گردشگران و کمپ‌زن‌ها نیز هست، از دهه ۱۸۶۰ طلا استخراج می‌شود.

به گزارش رویترز، در ماه ژانویه امسال نیز هزاران آتش‌نشان با آتش‌سوزی‌های بوته‌زارها در جنوب شرق استرالیا که خانه‌ها را ویران، برق هزاران خانه را قطع کرد و بخش‌هایی از بوته‌زارها را سوزاند، مقابله کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha