با توجه به بلندمدت بودن قرارداد پروژه خط لوله صلح، نياز به دقت زيادي دارد و نبايد متوقع باشيم، بحث فرمول قيمت كه فقط يك بند از قرارداد است، بلافاصله بتواند همه مسائل مربوط به قراداد را حل كند.
به گزارش خبرنگار انرژي ايسنا، حجتاله غنيميفرد ـ نماينده ويژه وزير نفت در خط لوله صلح ـ امروز (پنجشنبه) در حاشيه چهارمين نشست سه جانبه خط لوله صلح در تهران با بيان اين كه در بسياري از موارد به نقطه مشترك رسيدهايم اظهار كرد: بايد به نتيجهاي برسيم كه همه عوامل بازار در آن در نظر گرفته و براساس آن عمل شود.
او افزود: سعي هر سه كشور ايران، پاكستان و هند بر اين است كه منافع خود را به يكديگر نزديك كنند و به نتيجهاي برسند كه بتوانند جوابگوي نسل كنوني و نسلهاي بعدي آنها باشد.
نماينده ويژه وزير نفت در خط لوله صلح در ادامه خاطرنشان كرد: در پروژههاي بازرگاني به ويژه زماني كه بيش از يك كشور در آن حضور دارند، بايد منافع همه كشورها مورد نظر قرار بگيرد؛ به همين دليل براي آن كه بتوانيم به تفاهم كامل برسيم بايد به جزئياتي پرداخته شود كه نياز به دقت زياد دارد.
وي درباره فشارهاي آمريكا و تاثير آن بر سرعت روند مذاكرات اين نشست، تصريح كرد: بهتر است اين گونه در نظر بگيريم كه هر كدام از كشورهاي حاضر به دنبال حداكثر كردن منافع خود هستند. تاكنون مذاكرات خوب بوده است و اميدواريم منافع سه كشور تا حدي به هم نزديك شود كه قرارداد را پايدارتر كند.
انتهاي پيام
نظرات