نايب رييس خانه معدن خواستار شد: قيمت انرژي براي معادن و صنايع معدني كاهش يابد
قيمت نفتگاز، برق، نفت سفيد و گاز براي مصارف بخش معدن و صنايع معدني كاهش يابد.
محمدرضا بهرامن - نايب رييس خانه معدن، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان مطلب بالا افزود: معادن و صنايع معدني انرژيبري بالايي داشته و به همين دليل مصارف انرژي اين واحدها بسيار بيشتر از باقي واحدهاي صنعتي است.
وي با بيان اينكه بيشتر معادن و صنايع معدني در مناطق محروم واقع شدهاند، خاطرنشان كرد: معدن و صنايع معدني تنها فعاليت قابل تصور اقتصادي در بخشهاي قابل توجهي از كشور است كه بعضا امكان هيچ فعاليت اقتصادي ديگري در آن مناطق وجود ندارد. واحدهاي معدني بهويژه موجب اشتغالزايي در مناطق محروم شدهاند.
وي ادامه داد: راهاندازي بسياري از واحدهاي معدني از سرمايه شخصي سرمايهگذاران صورت گرفته و حتي زيرساختهايي همچون راه دسترسي و تاسيسات آبرساني و برق نيز بدون استفاده از منابع دولتي ايجاد شده است.
بهرامن خاطرنشان كرد: به همين دليل وضعيت مصرف انرژي در واحدهاي معدني و صنايع معدني متفاوت از ساير صنايع بوده و بايد تسهيلاتي براي اين بخش منظور شود. در دنيا نيز تسهيلات خاصي براي صنايع انرژيبر معدني مانند سيمان، فولاد و آلومينيوم و بخش بزرگي از صنايع معدني با توجه به استراتژيك بودن محصولات آنها در نظر گرفته ميشود.
وي تصريح كرد: معتقديم براي برطرف شدن جو رواني هدفمندسازي يارانهها و ايجاد آمادگي در واحدها، حذف يارانههاي انرژي بايد به صورت پلكاني و با شيب كم صورت گيرد. به اين ترتيب با مديريت مناسب و همه جانبه در فرايند اجراي قانون هدفمندسازي يارانهها در انتهاي برنامه پنجم توسعه شاهد رشد و بالندگي واحدهاي صنعتي در كشور خواهيم بود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات