يك كارشناس مطرح كرد: صرفهجويي 100ميليون بشكه نفت با به كارگيري يك نيروگاه تجديدپذير هزار مگاواتي
دبير علمي دومين كنفرانس انرژيهاي تجديدپذير و توليد پراكنده ايران گفت: به كارگيري يك نيروگاه تجديدپذير هزار مگاواتي سبب صرفه جويي 100 ميليون بشكه نفت در طول 20 سال خواهد شد.
به گزارش گرو دريافت خبر ايسنا، دكتر شاهرخ فرهنگي افزود: با وجود مزاياي اين انرژيها، سهم انرژيهاي تجديدپذير نظير بايد و انرژي خورشيدي در تلويد برق كشور كمتر از يك دهم درصد است، در صورتي كه براساس چشم انداز 20 ساله كشور در 1404 بايد به بيش از 10 درصد برسد.
وي بااشاره به اينكه كشورهاي پيشرفته سرمايه گذاري قابل توجهي در امر پژوهش و توسعه انرژيهاي نو كردهاند، يادآور شد: متاسفانه اين سرمايهگذاري در كشور اتفافق نيفتاده و اين درحالي است كه بهره گيري از اين انرژيها علاوه بر صرفه جويي در مصرف نفت و سوختهاي فسيلي، پيامدهاي مثبتي را از قبيل حفظ محيط زيست، ارتقاي جايگاه ايران در عرصه استراتژيك بينالمللي، ايجاد فرصتهاي جديد كسب و كار، اشتغالزايي در نقاط دور افتاده و در نهايت صيانت از منابع ملي وامكان ذخيره سازي آن براي نسلهاي آينده را به همراه خواهد داشت.
به گفته وي، پتانسيل منابع انرژي تجديدپذير در كشور به مراتب فراتر از نياز كشور است، اما واقعي نبودن قيمت حاملهاي انرژي مانع از توسعه آن در كشور شده است و نسلهاي آينده بايد تاوان سرمايه گذاري نكردن به موقع در اين امر را بپردازند.
وي ادامه داد: با وجود پيش بيني توليد پنج هزار مگاوات انرژي تجديدپذير در برنامه پنجم توسعه طي سالهاي 90 تا 94 نگرانيهايي در مورد دست نيافتن به اين اهداف وجود دارد. بدين لحاظ دراين كنفرانس يك پانل تخصصي با عنوان چالشهاي دستيابي به اهداف برنامه پنجم توسعه در مورد انرژي تجديدپذير پيش بيني شده است.
دومين كنفرانس انرژيهاي تجديدپذير و توليد پراكنده ايران چهارشنبه 17 اسفند ماه در دانشگاه تهران برپا ميشود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات