سخنگوی شهردار تهران با اشاره به اینکه ساخت و ساز در هفت درصد اراضی عباسآباد در طرح جامع این اراضی مجاز شناخته شده است، گفت: اگر شورای عالی شهرسازی در مورد ساخت برج 27 طبقه در عباسآباد نظر دیگری داشته باشد، تبعا با همین رویکرد در قبال این ساخت و ساز اقدامات لازم انجام خواهد شد.
به گزارش خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد هادی ایازی در نشستی خبری که در محل باغ ایرانی برگزار شد، با اشاره به اینکه مدیریت شهری و شورای شهر تهران بیشترین حساسیت را در ساخت و ساز خلاف طرح جامع اراضی عباسآباد دارد، گفت: یکی از ساختوسازهای تجاری اداری که اخیرا مجوز آن صادر شده، متعلق به بانک مرکزی است و مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری دارد.
وی ادامه داد: برج 27 طبقه دیگری که اخیرا بحث احداث آن در عباسآباد مطرح شده نیز منطبق با ضوابط طرح جامع این اراضی است.
به گفته ایازی، در مجموعه اراضی عباسآباد میتوان هفت درصد را به احداث بنا اختصاص داد و در 93 درصد باقی مانده باید فضای سبز احداث شود.
سخنگوی شهردار تهران با تاکید بر اینکه شهرداری در همین چارچوب اقدام به صدور مجوز میکند، گفت: اگر شورای عالی شهرسازی و معماری برخلاف این موضوع نظری داشته باشد، تبعا با همین رویکرد در قبال این ساخت و ساز اقدامات لازم انجام خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به روند رو به رشد فضای سبز در پایتخت، اظهار کرد: در سال 84 سرانه فضای سبز 8.9 مترمربع بود که هماکنون به حدود 15 مترمربع رسیده است.
ایازی به افتتاح همزمان باغ ایرانی و بوستان نیایش اشاره کرد و گفت: شهرداری تهران در سالهای گذشته نیز بوستانهای مختلفی اعم از جوانمردان، ولایت و نهجالبلاغه را ساخته و در مجموعه رود درههای تهران، فضاهای مفرهی شکل گرفته است.
وی در پاسخ به سوالی درباره از بین رفتن درختان در بلوار کاوه (قیطریه) اظهار کرد: ممکن است در برخی مناطق به دلیل نوع کاربریها و یا ایجاد معابر شهری، درختان جابهجا شود، کما اینکه در جریان پروژه صدر – نیایش درختان توتی شهرداری در رفوژ میانی صدر کاشته بود را به بوستان ولایت منتقل کرد.
سخنگوی شهردار تهران در عین حال تغییر در فضای سبز بلوار کاوه را رد کرد و گفت: بلوار کاوه در 10-15 سال اخیر هیچ تغییری کرده است و از آنجا که مسیر تردد هر روز بنده است، این موضوع را رد میکنم.
ایازی درباره اقدامات شهرداری به منظور مناسبسازی ویژه سالمندان و معلولان، گفت: همزمان با احداث بوستانهای جدید کار مناسبسازی انجام میشود که در مورد باغ ایرانی نیز این اقدام انجام شد.
وی درباره آمادگی حوزه خدمات شهری در آغاز فصل بارش، گفت: لایروبی انهار از یک ماه گذشته در دستور کار شهرداران مناطق قرار گرفته و قرار است که هفته آینده گزارشی از اقدامات انجام شده در شورای معاونان شهرداری تهران ارائه شود. به این ترتیب امیدواریم که امسال آبگرفتگی چندانی در تهران نداشته باشیم.
سخنگوی شهردار تهران درباره جمعآوری متکدیان و کارتن خوابها که معمولا در فصل سرما بر شمار آنها افزوده میشود گفت: جمعآوری متکدیان اقدامی است که در طول سال انجام میشود و در ایام زمستان حساسیت بیشتری روی این موضوع وجود دارد.
ایازی با بیان اینکه گرمخانهها آمادگی پذیرایی از این افراد را دارند، گفت: سازمان رفاه شهرداری تهران آمادگی لازم را برای آغاز فصل سرما ایجاد کرده است.
وی در پاسخ به سوالی درباره مشکل نابینایان با درختانی که به صورت کج روییده شده و عصای سفید قدرت تشخیص آنها را ندارد هم گفت: این مشکل در برخی پیادهروها وجود دارد که شهرداری باید برای آن چارهای بیندیشد.
سخنگوی شهردار تهران همچنین از آغاز به کار دومین دوره از جشنواره شمسه خبر داد و گفت: امسال چهار رشته کاریکاتور، دعا و نیایش، خوشنویسی و گرافیک به این جشنواره افزوده شده است.
ایازی با اشاره به شرکت 150 هزار نفر در دور اول جشنواره شمسه گفت: انتظار میرود که امسال شمار شرکتکنندگان در این جشنواره افزایش یابد.
وی در خصوص توسعه فضای سبز در جنوب شهر تهران هم گفت: به طور کلی توسعه فضای سبز یکی از برنامههای محوری در پایتخت است و حتی در مناطق جنوبی میزان توسعه بیش از مناطق شمالی بوده است.
سخنگوی شهردار تهران درباره طراحی و اجرای فاز دوم بوستان ولایت هم گفت: فاز دوم این بوستان در دست طراحی توسط مشاور است و با توجه به اقدامات گستردهای که قرار است در این فاز انجام شود، طبیعتا زمان بیشتری صرف طراحی خواهد شد.
ایازی وعده داد که با اتمام فاز دوم طراحی این بوستان، اجرای آن در سال 92 توسط شهرداری تهران آغاز شود.
به گزارش ایسنا، ایازی همچنین از مجموعه باغ ایرانی که روز گذشته افتتاح شده است نیز به اتفاق مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهر تهران بازدید کرد.
سخنگوی شهردار تهران همچنین درباره نحوه تامین خسارتهای مالی کسبه در خیابان 17 شهریور توضیح داد: شهردار تهران دستور داده که سازمان زیباسازی موضوع را بررسی و نحوه جبران خسارت کسبه را تعیین کند.
ایازی با بیان اینکه نگاه شهرداری تهران در پروژههای گوناگون، خدمت به شهروندان است، گفت: باید اگر ضرری به مردم میرسد آن را جبران کنیم، کما اینکه در تونل توحید پس از تکمیل پروژه به در خانههای مردم رفته و به پاس زحماتی که طی دو سال اجرای این پروژه متحمل شده بودند به آنها گل تقدیم کردیم.
وی ضمن عذرخواهی از شهروندان در محدوده خیابان 17 شهریور، اظهار کرد: یکی از تمهیداتی که برای جبران خسارت مالی شهروندان در نظر گرفته شده، بخشودگی عوارض پسماند، کسب و پیشه و نوسازی آنها در سال جاری است.
انتهای پیام
نظرات