مدیر بهزیستی زیرکوه از استقرار 12 روانشناس و مددکار در مناطق زلزلهزده "زهان" خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسانجنوبی، محمد خزاعی، مدیر بهزیستی شهرستان زیرکوه و مدیر مقیم بهزیستی در منطقه زلزلهزده زهان گفت: 12 مددکار و روانشناس در منطقه زلزلهزده زیرکوه مستقر شدند.
وی با بیان اینکه خانوادههای مصیبت دیده، سالمندان و کودکان مناطق زلزلهزده بیشترین آسیبدیدگان در معرض بیماریهای روحی و روانی هستند، گفت: ارائه خدمات روانشناختی و مشاورهای برای رفع مشکلات روحی اولیه در محل ارائه میشود.
مدیرمقیم بهزیستی در منطقه زلزلهزده با بیان اینکه رفع مشکلات روحی و روانی از مهمترین وظایف بهزیستی در زمان حوادث طبیعی است، افزود: کودکان و سالمندان بیشترین افراد پذیرش شده از زمان استقرار پایگاههای اورژانس اجتماعی در منطقه زلزلهزده "زهان" بودهاند.
خزاعی تأکید کرد: چنانچه کودکی والدینش را از دست داده باشد توسط بهزیستی پذیرش میشود.
اعزام 400 امدادگر به منطقه زلزلهزده
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر خراسانجنوبی از اعزام 400 امدادگر به منطقه زلزلهزده "زهان" خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، منطقه خراسانجنوبی، محمدرحیم شهریاری با بیان اینکه فعالیتهای امدادگران هلال احمر بسیار عالی بوده است، اظهار کرد: در همان ساعات اولیه زلزله زهان، گروه امدادی متشکل از 400 امدادگر به مناطق زلزلهزده زهان اعزام شدند.
وی ادامه داد: از این تعداد امدادگر، 73 امدادگر از سیستان و بلوچستان، 9 امدادگر از کردمان، 35 امدادگر از خراسانرضوی و 25 امدادگر از یزد به این مناطق اعزام شده بودند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسانجنوبی از اعزام 12 آمبولانس و دو خودروی نجات به مناطق زلزلهزده "زهان" خبر داد و افزود: به مناطق زلزلهزده زهان 13 دستگاه خودروی کمکدار سنگین، 10 دستگاه خودروی کمکدار سبک، یک دستگاه خودروی ارتباطات، 3 دستگاه خودروی حمل نیرو، 3 ست نجات و 3 ست زندهیاب اعزام شدهاند.
شهریاری تصریح کرد: فعالیتهای شبانهروزی و برنامههای اجرا شده از سوی امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان و شهرستان قائنات به گونهای بوده که این عملکرد مورد تحسین و تقدیر است.
وی با بیان اینکه کشور ایران جزو پنج کشور حادثهخیز دنیا است، گفت: تمامی شهرستانهای خراسانجنوبی بر روی گسل فعال قرار گرفته که باید بیشتر توجه شود.
شهریاری با اشاره به تاریخ حوادث استان، خاطرنشان کرد: خراسانجنوبی تقریباً هر 10 تا 15 سال شاهد یک زلزله با قدرت بیش از 6.5 ریشتر است که در این راستا باید آمادگی کامل را در امدادرسانی داشته باشد.
گروههای اورژانس اجتماعی بهزیستی در مناطق زلزله زده مستقر شدند
مدیرکل بهزیستی خراسانجنوبی گفت: گروههای اورژانس اجتماعی بهزیستی خراسانجنوبی در شش روستای زلزلهزده مستقر شدند.
محمدحسن اکبری مطلق در گفت وگو با ایسنا، گفت: گروههای اورژانس اجتماعی در روستاهای شاج، عباسآباد، حسینآباد، نخرود، زردان و سردوان مستقر شدهاند.
اکبری مطلق افزود: 6 چادر برای استقرار پایگاه اورژانس اجتماعی و دو واحد سیار 123 از قاین و بیرجند عازم منطقه شدهاند.
وی به اجرای طرح محب در مناطق زلزلهزده اشاره کرد و یادآور شد: در قالب این طرح مشاوره و حمایت روانی در بلایای طبیعی به آسیبدیدگان ارائه میشود.
73تیم امدادی سیستان و بلوچستان وارد زهان شدند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسانجنوبی گفت: 73 تیم امدادی سیستان و بلوچستان وارد منطقه زلزلهزده زهان شدند.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسانجنوبی، کل امکانات در منطقه زلزلهزده بسیج شده و مدیرعامل شرکت نفت خراسانجنوبی در منطقه حضور داشته و دستورات لازم را برای تأمین سوخت گرمایشی و خودروها صادر کرده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی نیز از حضور 73 نیروی امدادی در قالب 10 تیم تخصصی امداد و نجات استان سیستان و بلوچستان به منطقه زلزلهزده زهان خبر داد و گفت: پس از برنامهریزیهای لازم این گروه به منطقه زلزلهزده زهان اعزام شدند.
محمد رحیم شهریاری تصریح کرد: امدادگران جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی مستقر در منطقه زلزلهزده تاکنون با برپایی 500 چادر اسکان اضطراری به اسکان احتمالی خانوادههای زلزلهزده زهان پرداختند.
وی یادآورشد: در ساعت دو بامداد امروز نیز رییس سازمان امداد و نجات جمعت هلال احمر کشور به منظور بازدید و بررسی عملیات امداد و نجات به جمع امدادگران مستقر در منطقه زلزلهزده زهان پیوست.
آمادهباش کارکنان بهزیستی در روز جمعه
معاون امور پشتیبانی و منابع انسانی اداره کل بهزیستی خراسانجنوبی از آماده باش کارکنان بهزیستی در روز جمعه خبر داد.
به گزارش ایسنا، جواد رجبی گفت: با توجه به اینکه 185 خانوار تحت پوشش این سازمان در منطقه زلزلهزده ساکن هستند، این سازمان برای رفع مشکلات این افراد آماده است.
وی با بیان اینکه شهرستانهای قاین، بیرجند، درمیان و شهرهای آرین شهر و نیمبلوک به عنوان شهرستانهای معین در مرحله اول انتخاب شدهاند، افزود: تمامی کارکنان برای حضور احتمالی در منطقه آماده هستند.
معاون امور پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی خراسانجنوبی اظهار کرد: هم اکنون 25نفر از کارکنان و مددکاران به صورت تشکیلاتی در منطقه زلزلهزده حضور دارند.
رجبی خاطرنشان کرد: علاوه بر خانوادههای تحت پوشش، تمامی آسیبدیدگان زلزله از خدمات تیمهای سیار و مستقر در منطقه بهرهمند میشوند.
اعزام 40 امدادگر دانشجوی پزشکی و غیرپزشکی بسیجی به منطقه زلزلهزده
سرپرست بسیج دانشجویی شهید مفتح قاین گفت:40 نفر امدادگر دانشجوی پزشکی و غیر پزشکی بسیجی به منطقه زلزلهزده اعزام شدند.
امید زارع در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، درخصوص گروههای اعزامی دانشجویان قاین به منطقه زلزلهزده زهان گفت: تعداد سه گروه دانشجو از دانشگاههای آزاد، پیامنور، فنی مهندسی و پرستاری با ظرفیت 40 نفر دراین منطقه درحال امدادرسانی هستند.
وی افزود: دانشجویان پرستاری برای فعالیت پزشکی وامداد دراین منطقه حضور دارند ومشغول به فعالیت هستند.
سرپرست بسیج دانشجویی شهید مفتح قاین خاطرنشان کرد: دانشجویان دانشگاههای ذکر شده درحال حاضر مشغول به فعالیت توزیع آذوقه، چادر و دیگر خدمات به مردم زلزلهزده هستند.
انتهای پیام
نظرات