رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی با اشاره به اینکه فضای سایبر، گذرگاه فرهنگهای متنوع و گوناگونی می باشد که هر یک در صدد عرضه خویش هستند، اظهار داشت : نباید لحظه ای در استفاده مطلوب از این ابزار پرقدرت فرهنگ ساز غافل شد.
به گزارش سرویس انتظامی ایسنا، سردار هادیانفر ضمن بازدید از معاونت اجتماعی پلیس فتا ناجا، با اشاره به اینکه معاونت اجتماعی پلیس فتا ناجا ویترینی برای ارائه قابلیت های این پلیس به مردم و پل ارتباطی برای ایجاد پلیس جامعه محور است، تصریح کرد: معاونت اجتماعی می تواند با انجام کارهای فرهنگی و آموزشی، باعث ارتقاء احساس امنیت کاربران در فضای تولید و تبادل اطلاعات شود.
وی افزود: یکی از اولویت های پلیس فتا ناجا، فرهنگ سازی اجتماعی در فضای سایبری است که محقق شدن این امر در سایه ارائه آموزش نسبت به تهدیدات و نوآوری های فضای تولید و تبادل اطلاعات، امکان پذیر می باشد زیرا اکثر رفتارهای افراد حاصل یادگیری است و هر فردی از طریق یادگیری بر روی محیط پیرامون خود تاثیر گذاشته و از آن تاثیر می پذیرد.
رییس پلیس فتا کشور با اشاره به اینکه قدرت سایبری بر مجموعهای از منابع مانند زیرساخت ها، شبکهها، نرمافزار و مهارت انسانی استوار است ،بیان داشت: قدرت سایبری توانایی کسب نتایج مطلوب با استفاده از منابع اطلاعاتی الکترونیکی در حوزه سایبری می باشد.
این مقام مسوول ادامه داد: باید در فضای تولید و تبادل اطلاعات طوری فرهنگ سازی شود که با بالا بردن قدرت اجتماعی سایبری کاربران، آنها تحت تاثیر فضایی که گذرگاه فرهنگهای متنوع و گوناگون است که در آن هر یک در صدد عرضه خویش هستند؛ قرار نگیرند.
سردار هادیانفر افزود: در فضای مجازی تنها فرهنگی پیشتاز خواهد بود که حضور پر رنگ تر و گسترده تر داشته باشد، در این صورت است که با ایجاد معرفت ، دانش ، آگاهی و به کارگیری صحیح از امکانات وسیع فضای سایبری ،می توان یکه تاز این عرصه در استفاده از فناوری های نوین و دوری گزیدن از خطرات و آسیب های فضای مجازی شد.
وی با اشاره به اینکه دشمنان فرهنگ و غارتگران اندیشههای راستین اسلامی با درک قابلیت بالای این شاهراه ارتباطی و اطلاعاتی، از آن در اشاعه خواسته های نفسانی و آرمان های دنیایی خود کمال استفاده را میکنند، تصریح کرد : هرگز نباید لحظه ای از استفاده مطلوب از این ابزار پرقدرت فرهنگ ساز غافل شد.
براساس گزارش سایت پلیس، رییس پلیس فتا ناجا در خاتمه عنوان کرد: برای نهادینه شدن فرهنگ سایبری، استفاده از ظرفیت هایی همچون رسانه های دیداری و شنیداری ، روزنامه ها ، مجلات ، نشریات و در بخش فضای سایبری مخابرات غیر قابل انکار است ، به کار بردن این ابزارها با هدف آگاهی بخشی در خصوص استفاده از فضای سایبر می تواند نقش مهمی در کاهش بروز جرائم و آسیب های اجتماعی در فضای تولید و تبادل اطلاعات داشته باشد
انتهای پیام
نظرات