• چهارشنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94030603706
  • خبرنگار : 71214

در گفت‌وگو با ایسنا:

قیمت مرغ و گوشت دولتی برای رمضان اعلام شد

قیمت مرغ و گوشت دولتی برای رمضان اعلام شد

معاون شرکت پشتیبانی امور دام از ذخیره‌سازی حدود 138 هزار تن مرغ و گوشت قرمز برای تنظیم بازار ماه رمضان خبر داد و اعلام کرد: گوشت قرمز برزیلی به قیمت کیلویی 21 هزار تومان و مرغ منجمد ایرانی کیلویی 5500 تومان در بازار ماه رمضان عرضه خواهد شد.

معاون شرکت پشتیبانی امور دام از ذخیره‌سازی حدود 138 هزار تن مرغ و گوشت قرمز برای تنظیم بازار ماه رمضان خبر داد و اعلام کرد: گوشت قرمز برزیلی به قیمت کیلویی 21 هزار تومان و مرغ منجمد ایرانی کیلویی 5500 تومان در بازار ماه رمضان عرضه خواهد شد.

عباس والوزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: علی‌رغم محدود شدن خرید گوشت مرغ از ابتدای امسال تاکنون 25 هزار تن از این محصول از مرغداران به قیمت کیلویی 6500 تا 7000 تومان خریداری شده و حجم ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام به حدود 130 هزار تن رسیده است.

وی افزود: طی دو ماه گذشته حدود 8000 تن گوشت قرمز (گوساله) نیز از برزیل خریداری شده که براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده میزان واردات آن تا پایان امسال به حدود 20 هزار تن خواهد رسید.

معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام ادامه داد: با ذخیره حدود 8000 تنی گوشت قرمز از هم‌اکنون آماده‌ توزیع آن برای تنظیم بازار هستیم و این محصول برای ماه رمضان به قیمت کیلویی 21 هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

والوزی با بیان این‌که گوشت مرغ ذخیره‌سازی شده به قیمت کیلویی 5500 تومان در بازار عرضه می‌شود، اعلام کرد: با توجه به هزینه‌های تولید گوشت مرغ و در نظر گرفتن حاشیه سود منطقی برای تولید‌کنندگان، قیمت منطقی برای این محصول در بازار امروز و حتی ماه رمضان حدود 7000 تومان است.

وی گفت: برای آغاز عرضه گوشت قرمز یا گوشت مرغ در قالب طرح‌هایی مانند طرح ضیافت ماه رمضان به مصوبه ستاد تنظیم بازار نیاز دارد، اما از هم‌اکنون آمادگی توزیع و تنظیم بازار این محصولات پروتئینی را داریم.

خرید تضمینی 50 هزار تن جو

معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام از آغاز خرید تضمینی جو از کشاورزان خبر داد و گفت: تاکنون حدود 50 هزار تن جو به صورت تضمینی خریداری شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال به حدود یک میلیون تن برسد.

والوزی اظهار کرد: خرید تضمینی جو به قیمت کیلویی 920 هزار تومان از چند روز گذشته آغاز شده است.

وی افزود: این محصول تاکنون از کشاورزان استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، فارس، سمنان، گلستان و ... به صورت تضمینی خریداری شده است.

معاون بازرگانی داخلی شرکت پشتیبانی امور دام با بیان این‌که میزان خرید تضمینی جو تامین‌کننده حدود 20 درصد از نیاز داخلی کشور است، ادامه داد: از ابتدای خرید تضمینی این محصول تاکنون پرداختی به کشاورزان نداشتیم، چرا که به دنبال تامین اعتبارات آن هستیم.

والوزی با اشاره به برنامه‌ریزی برای پرداخت مطالبات کشاورزان تا حدود یک هفته پس از خرید تضمینی جو گفت: اتحادیه‌های تعاونی روستایی مباشر شرکت پشتیبانی امور دام هستند و هیچ مشکلی برای خرید تضمینی این محصول وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۱۱:۵۵

شما بگوييد کي باور کنه؟ اگه بالا نره مردم تعجب ميکنند

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۱۳:۰۶

من الان 18 سال است که تشکيل خانواده داده ام و به ياد ندارم اين اخبار قيمت اعلام شده مواد غذايي در ايام قبل از ماه رمضان و عيد نوروز تحقق پيدا کرده باشد و هميشه باعث گرانتر شدن آن بوده است. متاسفم

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۱۴:۲۷

متأسفم براي خبرگزاري ايسنا که هر چند روز يکبار با معاون شرکت پشتيباني امور دام يک گفت و گو دارد! اين خبر در اين 15 روز چند بار کار شده است. با اين حال اين خبر افزايش نرخ مرغ و... باعث تشديد بازار مي شود. مـتأسفم براي شما و معاون شرکت پشتيباني دام که در رشد و افزايش نرخ دام تأثيرگذار هستيد!

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۸ ۲۲:۴۰

حق باشماست. وقتي گوشت و ماهي و بقيه فراورده هايه پروتييني انقدر ارزونه مردم نميدونم چرا مرغ ميخورن والا!!!!!!

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۶ ۱۳:۳۱

درعجبم کارشرکت پشتيباني شده است دلالي براي وارادات گوشت قرمز درحاليکه توليدکنندگان داخلي به دليل حجم بالاي واردات در فروش گوشت دامي خود با مشکل روبرو هستند وکسي نيست که به داد انها برسد