• سه‌شنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۴ / ۱۷:۰۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 94071409516

وزیر نیرو در آیین آغاز حفاری انتقال آب به دریاچه ارومیه

احیای دریاچه ارومیه از اولویت‌های جدی دولت یازدهم است

احیای دریاچه ارومیه از اولویت‌های جدی دولت یازدهم است

وزیر نیرو در آئین کلنگ‌زنی حفاری مکانیزه انتقال آب از سد "کانی‌سیب" به دریاچه ارومیه، احیای این دریاچه را یکی از اولویت‌های جدی دولت یازدهم عنوان کرد.

وزیر نیرو در آئین کلنگ‌زنی حفاری مکانیزه انتقال آب از سد "کانی‌سیب" به دریاچه ارومیه، احیای این دریاچه را یکی از اولویت‌های جدی دولت یازدهم عنوان کرد.

به‌گزارش ایسنا، حمید چیت‌چیان امروز در آئین کلنگ‌زنی حفاری مکانیزه انتقال آب از سد "کانی سیب" به دریاچه ارومیه با بیان این مطلب که کشور ما به‌طور طبیعی با کم آبی مواجه است و خشکسالی نیز به آن اضافه شده و به همین خاطر مسئله آب برای ما حیاتی و حاد است، اظهار داشت: طرح احیای در یاچه ارومیه از ابتدا همان در دستور کار دولت یازدهم بود و هم‌اکنون نیز به طور جدی پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: دریاچه ارومیه در شرایط سخت و ناگواری قرار دارد، به همین دلیل در همان آغاز، کارگروهی برای نجات این در یاچه تشکیل شد.

چیت چیان افزود: دولت یازدهم با تمام توان و استفاده از دانش و تجربیات سایر کشورها برای حل این معضل اقدام کرده و از متخصصین کشورهای آمریکا، آلمان،‌ روسیه و ژاپن نیز در این خصوص کمک گرفت.

وی با اشاره به نشستی که به همین منظور در اروپا برگزار شد، گفت: ما در این نشست به جمع‌بندی بزرگی رسیدیم و حاصل آن 27 راهکار مهم برای احیای دریاچه ارومیه بود که به تصویب رسید.

وزیر نیرو از انتقال آب از سد کانی سیب به عنوان یکی از طرح‌های برجسته برای نجات دریاچه ارومیه یاد کرد.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب مسئله آب در کشور است، ادامه داد: رئیس‌جمهور در نامه‌ای به مقام معظم رهبر ی شرح مبسوطی در خصوص پروژه‌های آبی با موضوع کم آبی، به منظور تخصیص اعتبار لازم ارسال کردند که ماحصل آن اعتباری به میزان 10 میلیارد دلار بود که از صندوق توسعه ملی برای اجرای این طرح در اختیار دولت قرار گرفت.

در ادامه چیت‌چیان در یازدید از سد سلیوه نیز گفت: سد سلیوه در مرحله پایانی کار قرار دارد و امیدواریم تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

وی در خصوص طرح‌ها و پروژه‌های آبی سد سلیوه گفت: اجرای پروژه‌های آبی باعث رونق اقتصادی در استان آذربایجان غربی شده و صنعت کشاورزی و تامین آب شرب مناطق آذربایجان غربی را نیز متاثر از خود می‌سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۱۷:۳۷

داستان کسيه که داشت غذا مي‌خورد. يه گدا اومد از بدبختياش گفت و از گرسنگي و.. يارو هم مثل ابر بهار براش گريه مي کرد . گداهه گفت ميشه يه لقمه از غذات به من بدي ؟ يارو گفت تا شب هم بخواي برات گريه مي‌کنم اما غذا نمي دم .حالا اعتبارات درياچه رو قطع کردين دارين براش گريه مي‌کنين ؟!

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۱۷:۴۱

پل ساخته شده وسط درياچه اروميه عامل خشک شدن اين درياچه بوده

avatar
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۲۱:۵۸

حفر چاه هاي عميق در اطراف درياچه