مجتبی شاکری در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه حادثه شهران زنگ خطری برای مدیریت شهری بود، بر ضرورت پیش بینی راهکارهایی برای مقابله با فرونشست زمین براساس مطالعات ژئوتکنیک تاکید کرد و گفت: هر چند هنوز اثبات نشده که علت حادثه شهران نشست زمین بوده است، اما برابر آمار اداره کل حفاظت محیط زیست تهران میزان فرونشست زمین در تهران قابل توجه بوده و حتی در نواحی جنوبی دشت تهران به سالانه ۳۶ سانتیمتر میرسد که این میزان دهها برابر نرم چهار میلی متری است.
شاکری با بیان اینکه در جریان احداث شبکه مترو، مغارهای وسیعی در زیر زمین کشف شد که بعضا وسعتی به اندازه یک زمین فوتبال داشتهاند، اظهار کرد: این نگرانی برای همه اعضا وجود دارد که برخی از این مغارها سبب فرونشست گسترده و ناگهانی شوند و حتی به ناگاه محلهای را ببلعد. از این رو بررسی علمی و پیشگیرانه موضوع برای جلوگیری از هر گونه حادثه احتمالی که جان و مال شهروندان را تهدید میکند، ضروری است.
وی به تکلیف شهرداری در قبال شناسایی و ایمنسازی نقاط خطرپذیر اشاره کرد و گفت: از این رو به دستور شهردار تهران کمیتهای برای بررسی وضعیت زیرسطحی در پایتخت با استفاده از ابزارهای سنجش روز تشکیل شده است تا ضمن بررسی نقاط خطرپذیر، برای جلوگیری از وقوع حوادث گسترده چارهای بیاندیشد.
انتهای پیام
نظرات