دکتر سلطانی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح برگزاری دوره توانافزایی و آزمون آموزشی متمرکز و سراسری برای امدادگران و نجاتگرانی که در اربعین حسینی به عراق اعزام میشوند، گفت: هر سال جمعیت هلال احمر جهت ارایه خدمات امدادی و درمانی در تجمع عظیم اربعین در داخل و خارج کشور، ورود میکند.
وی افزود: امسال در برنامهای ویژه ضمن افزایش تعداد نیروهای اعزامی به عراق جهت ارایه خدمات امدادی، دوره بازآموزی نیز برای امدادگران و نجاتگرانی که در خاک عراق و در کربلا و نجف مستقر میشوند، در نظر گرفته شد.
معاون برنامهریزی و آموزشهای تخصصی سازمان امداد و نجات، ادامه داد: از آنجا که مراسم اربعین یکی از بزرگترین تجمعهای انسانی کره زمین است و همچنین با ذهنیت و تجربه تاسفبار فاجعه منا، این برنامه آموزشی و بازآموزی بر سه محور کمکهای اولیه، مدیریت بحران در تجمعات انبوه و همچنین آشنایی با خطرات مین و چگونگی امدادرسانی در آن ،تمرکز ویژه دارد؛ چرا که عراق کشوری جنگ زده است و بنابراین آلودگی به تسلیحات نظامی و منفجره ممکن است، خطرآفرین باشد.
سلطانی در این باره اظهار کرد: بر همین اساس این دوره بازآموزی و توانافزایی در قالب برنامه آموزشی نیمه حضوری تدارک دیده شد و امدادگران و نجاتگران جهت مرور این مطالب آموزشی یک هفته فرصت داشتند. امروز نیز از ساعت 8 تا 8:30 صبح، آزمون آموزشی متمرکز و سراسری این مبحث برگزار شد.
وی افزود: پس از برگزاری آزمون تئوری، امدادگران و نجاتگران اعزامی به عراق، وارد کلاس 8 ساعته عملی میشوند که تا عصر امروز ادامه مییابد. به این ترتیب تکنیکهای مربوطه به صورت عملی نیز آموزش داده شده و مرور میشوند.
به گفته معاون برنامهریزی و آموزشهای تخصصی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، امسال 324 امدادگر و نجاتگر جهت ارایه خدمات امدادی در مراسم اربعین، به خاک عراق اعزام میشوند و در مرزهای کشور نیز بر ظرفیت پایگاههای امداد و نجات افزوده میشود و تمام این پایگاهها فعال خواهند بود.
انتهای پیام
نظرات