به گزارش ایسنا، دکتر محمد حسین امید در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: این دانشگاه از زمان تاسیس تاکنون ۱.۵ میلیون دانش آموخته به جامعه تحویل داده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۸۵۰ مرکز علمی کاربردی در سراسر کشور به آموزش مهارتی دانشجویان مشغول هستند.
دکتر امید ادامه داد: در حال حاضر ۵۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی در چهار بخش صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر و تحصیل میکنند.
گسترش دروس تک پودمان
رئیس دانشگاه علمی کاربردی یادآور شد: ۱۵ دوره تک درس و تک پودمان در دانشگاه علمی کاربردی داریم و در جهت گسترش دروس تک پودمان اقدام خواهیم کرد.
وی یادآور شد: تاسیس شرکت های دانش بنیان و ایجاد مراکز رشد در مراکز علمی کاربردی از برنامههای دانشگاه در سال جاری است.
دکتر امید با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت و مأموریت گرایی از اهم برنامههای سال جاری دانشگاه است، افزود: امسال توسعه کمی نخواهیم داشت و مراکزی که از حدنصاب کیفی لازم برخوردار نیستند را محدود خواهیم کرد و امیدواریم مراکز باقیمانده قوی و با کیفیت باشند.
ضرورت ماموریت گرا کردن مراکز علمی کاربردی
رئیس دانشگاه علمی کاربردی با تاکید بر ماموریت گرایی مراکز افزود: این مراکز باید رشتههایی را آموزش داده و راهاندازی کنند که در راستای ماموریتشان باشد.
وی با اشاره به اقدام در راستای توسعه فعالیتهای بینالمللی دانشگاه، گفت: مجوز پذیرش دانشجوی خارجی و ایجاد مراکز دانشگاه در خارج از کشور راه گرفتهایم و با کشورهایی مانند عراق در این خصوص رایزنی کردهایم.
دکتر امید اظهار کرد: استان لرستان پتانسیلهای بسیار زیادی دارد اما تعداد بیکاران آن بالاست و دانشگاه علمی کاربردی میتواند با آموزشهای مهارتی به قشر بیکار فرصتی به وجود آورد که جوانان بتوانند با کارآفرینی برای خود شغل ایجاد کنند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: آمادگی داریم بر اساس نیاز استان رشتههای جدیدی در دانشگاه علمی کاربردی ایجاد کنیم.
وی یادآور شد: از ۱۷۰۰ مرکز علمی کاربردی ثبت شده ۸۵۰ مرکز فعال هستند. مراکز غیر فعالی که مشکلات کیفی و نظارتی خود را حل کنند احیا خواهند شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی خاطرنشان کرد: در سال جاری ۱۲ مرکز رشد و نوآوری در مراکز علمی کاربردی کشور تاسیس و راه اندازی شده است که امیدواریم واحد لرستان بتواند در این خصوص خوش بدرخشد.
انتهای پیام
نظرات