• شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۶ / ۰۱:۰۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 96092513336
  • خبرنگار : 71282

کارشناس بازار کار عنوان کرد

چرا نوک پیکان قیمت تمام‌شده به سمت کارگر است؟

چرا نوک پیکان قیمت تمام‌شده به سمت کارگر است؟

یک کارشناس بازار کار با اشاره به فاصله بین دستمزد کارگران با تورم واقعی، گفت: بعضی از کارفرمایان در زمان تعیین دستمزد، نوک پیکان قیمت تمام شده کالا را به سمت کارگران می‌برند و اوضاع بد مالی را بهانه می‌کنند تا مزد واقعی کارگران را ندهند.

رحمت اله پورموسی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در تمام دنیا دستمزد نیروی کار افزایش پیدا می‌کند و شاید سهم دستمزد در قیمت تمام شده کالا زیاد باشد ولی نیروی کار راضی است و با رضایت تمام کالای با کیفیت تولید می‌کند.

وی ادامه داد: اگر امروز قیمت تمام شده کالای ایرانی بالا است دولت باید در تامین مواد اولیه و جبران هزینه‌های آن به کمک تولید کنندگان بیاید.

این کارشناس بازار کار متذکر شد: جلسات دستمزد شورای عالی کار به شکل سه جانبه و با حضور نمایندگان دولت، گروه‌های کارگری و کارفرمایی برگزار می‌شود و دولت به عنوان یکی از سه ضلع در تصمیم‌گیری‌های مربوطه حضور دارد بنابراین دولت باید سهم خود را در قبال کارفرمایان بپردازد تا قیمت تمام شده پایین بیاید و درباره هزینه مواد اولیه، حامل‌های انرژی و عوارض و مالیات، تولیدکنندگان و کارفرمایان را حمایت کند.

پورموسی با تاکید بر ضرورت افزایش حقوق و دستمزد کارگران، افزود: در جلسات دستمزد شورای عالی کار تلاش نمایندگان کارگری این است که مزد عادلانه و منطبق با واقعیات روز زندگی کارگران به تصویب برسد ولی همواره اوضاع اقتصادی و وضعیت کارفرمایان بر شرایط دشوار زندگی کارگران سایه می‌اندازد و مانع تعیین حقوق و دستمزدی شایسته برای کارگران می‌شود.

وی با بیان اینکه مزد واقعی کارگران از تورم فاصله دارد،‌ گفت: دستمزد کارگران طی سالهای جنگ افزایشی نداشت و به همین دلیل امروز با عقب افتادگی مزد مواجه هستیم لذا پیشنهاد می‌شود در یک فاصله پنج ساله، سالی دو تا سه درصد این عقب افتادگی و فاصله‌ای که ایجاد شده پوشش داده شود تا حقوق کارگر یک گام به سمت واقعی شدن پیش برود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۵ ۱۵:۱۵

افزایش حقوق بیشترین ضربه تولید و اقتصاد را می زند. اگر می خواهیم اشتغال و تولید رونق بگیرد باید حقوقو ها راتثبیت کنیم و تورم را مهار کنیم