• یکشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۶ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 96101708567
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استاندار خراسان‌جنوبی:

خراسان‌جنوبی به برند تخصصی در حوزه درمان در شرق کشور تبدیل شود

خراسان‌جنوبی به برند تخصصی در حوزه درمان در شرق کشور تبدیل شود

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایی که در حوزه‌های درمانی و پزشکی در خراسان‌جنوبی و بیرجند قرار دارد، این استان و به‌ویژه بیرجند قابلیت این را دارد که به یک برند تخصصی در حوزه درمان در شرق کشور تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، «محمدمهدی مروج‌الشریعه» استاندار خراسان در نشست صمیمانه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، رعایت استانداردهای پیشگیرانه به‌منظور کاهش سرانه مصرف دارو در کشور و استان را مورد تأکید قرار داد و گفت: در صورت توجه به اصول پیشگیری و مقدم دانستن پیشگیری بر درمان در حوزه‌های مختلف می توان تا حد زیادی ضمن جلوگیری از بروز بیماری از افزایش بیشتر سرانه مصرف دارو در جامعه کاست.

وی افزود: با توجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایی که در حوزه‌های درمانی و پزشکی در خراسان‌جنوبی و بیرجند قرار دارد، این استان و به‌ویژه بیرجند قابلیت این را دارد که به یک برند تخصصی در حوزه درمان در شرق کشور تبدیل شود.

مروج‌الشریعه، توسعه بهداشت و درمان را از جمله کلید واژه‌های توسعه اقتصادی استان دانست و تصریح کرد: در صورت تبدیل شدن بیرجند به یک برند تخصصی در حوزه‌های درمانی رشد و توسعه استان در سایر بخش های اقتصادی نیز اتفاق خواهد افتاد.

مقام عالی دولت در استان، به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بالای علمی اعضای هیئت علمی و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اشاره کرد و ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این اعضاء تعلق خاطری است که به موطن و زادگاه خود داشته و برغم فراهم بودن شرایط بهتر برای خدمت و زندگی در سایر نقاط کشور، در استان و شهر خود به ارائه خدمت می‌پردازند.

مروج‌الشریعه، خراسان‌جنوبی را مرکز انسان‌های هوشمند و خاستگاه علماء و دانشمندان بزرگی برشمرد و گفت: با توجه به این مهم لازم است تا رشته‌های پزشکی و تخصصی در حوزه‌های مختلف در بعد کمی و کیفی ارتقاء پیدا کند.

راه‌اندازی مرکز درمان بین‌المللی در بیرجند

استاندارخراسان‌جنوبی، راه‌اندازی مرکز درمان بین‌المللی در بیرجند را از دیگر اولویت‌های مهم کاری در این حوزه دانست و تصریح کرد: مسئولین امر باید زمینه‌های شناسایی و پذیرش بیماران از کشورهای عراق، افغانستان ، پاکستان و... را فراهم کنند.

وی، جذب و فعال‌سازی پیشران‌ها در حوزه درمان را مورد تأکید قرار داد و افزود: امروزه شتاب‌دهنده‌های اقتصادی در همه بخش‌ها نقشی تعیین‌کننده و مهم دارند، از این‌رو در حوزه درمان نیز باید این شتاب‌دهنده‌ها شناسایی و مورد حمایت قرار گیرند.

مقام عالی دولت در استان، حمایت از مشاغل خانگی در حوزه‌های غذایی را مورد اشاره قرار داد و افزود: معاونت غذا و دارو می‌تواند با شناسایی و شبکه‌سازی مشاغل خانگی که به مباحث تغذیه‌ای و غذایی مردم مرتبط می‌شود با رعایت استانداردهای لازم در جهت فعال‌سازی بیش از پیش آن‌ها اقدام کند.

وی، خودتشخیصی و خوددرمانی را از مشکلات فرهنگی جامعه در حوزه بهداشت و درمان ذکر کرد و ادامه داد: ترویج فرهنگ صحیح مصرف دارو و نیز توصیه‌های غذایی در راستای تغذیه سالم و بهداشتی از دیگر مواردی است که باید در دستور کار مسئولان امر قرار گیرد.

استاندارخراسان‌جنوبی، استرس و فشارهای روحی و روانی را از جمله مشکلات زندگی‌های امروزی برشمرد و خاطر نشان کرد: استرس، نداشتن رفاه، کاهش آرامش و تغذیه نامناسب و ناکافی از جمله عوامل بروز بیماری‌های فراوان جسمی و روانی است که باید مورد توجه متولیان امر در حوزه تغذیه سالم و تأمین آرامش و آسایش برای مردم قرار گیرد.

مروج‌الشریعه، به حادثه‌خیز بودن استان خراسان‌جنوبی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به این امر احداث و یا پیش‌بینی مرکز درمان بحران، می‌تواند ضمن کاهش هزینه‌های مادی از بسیاری از هزینه‌های جانی نیز کاسته و موجب شود تا خدمت‌رسانی به بیماران در کوتاه‌ترین زمان ممکن به انجام برسد.

در این جلسه هریک از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به ارائه نقطه نظرات، دیدگاه‌ها و مسائل و مشکلات کاری خود در حوزه‌های مختلف پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha