به گزارش ایسنا، حسین طاهری شب گذشته 21 دی ماه جاری در نشست استانداران ادواری خراسان جنوبی گفت: مجمع استانداران مجموعه ای غیر انتفاعی و غیر رسمی بوده که از استانداران تشکیل می شود. این مجمع در سال ۸۴ به ثبت رسیده است. در حال حاضر ۲۲۰ نفر از استانداران عضو این مجمع هستند.
دبیر مجمع استاندارن کشور بیان کرد: مجمع استانداران مرکز فکر و تجربه عملی برای اعضاست و این مجمع دارای کمیتههای استانی است. در کمیته استانی از نظرات، تجربه ها و سوابق موفق استانداران ادواری هر استان استفاده می شود.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت گردشگری در هر استان بیان کرد: برای رونق گردشگری باید زیرساخت های لازم فراهم شود.
طاهری با بیان اینکه باید در حوزه گردشگری مسایل فرهنگی دیده شود، اظهار کرد: همچنین باید پذیرای گردشگران باشیم. گردشگران نیز باید مسایل اخلاقی و رفتاری در کشور مقصد را رعایت کنند.
انتهای پیام
نظرات