• جمعه / ۲۲ دی ۱۳۹۶ / ۱۷:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 96102211642
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

امام جمعه موقت بیرجند تاکید کرد:

با پیگیری مطالبات مردم از سوء استفاده دشمن جلوگیری شود

با پیگیری مطالبات مردم از سوء استفاده دشمن جلوگیری شود

ایسنا/خراسان جنوبی امام جمعه موقت بیرجند اظهار کرد: مردم مطالباتی در زمینه مسائل و موضوعات اقتصادی دارند که باید برای آن چاره‌جویی کرد و نگذاشت دشمن از زخم‌ها در جامعه سوء استفاده کرده و مردم را از نظام اسلامی ناامید کند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام مختاری، امروز(۲۲ دی‌ماه)، در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند گفت: سعادت، گمشده دنیای امروز است که ‌مادیات نمی‌تواند آن را به انسان هدیه کند.

وی با اشاره به آیات۶۱ تا ۶۵ سوره یونس اظهار کرد: انسان زمانی به سعادت می‌رسد که از گذشته اندوهگین نباشد و نسبت به آینده نیز ترسی به دل راه ندهد که این مهم برای اولیاء الله رخ می‌دهد. کسی که به اقیانوس عمیق الهی متصل باشد حوادث دنیا حتی اگر به سنگینی اتفاقات عاشورا باشد موجب ترس و هراس او نمی‌شود.

مختاری ادامه داد: سعادتمند حقیقی امام حسین(ع) است که حتی قرن‌ها بعد از شهادتش میلیون‌ها نفر با پای پیاده به زیارتش می‌روند و اقتدا به راه و مسیر سید الشهدا(ع) می‌کنند.

وی افزود: اگر انسان‌های یک جامعه تقوای الهی را مراعات کنند، برکات از آسمان و زمین بر آنها نازل می‌شود که این وعده خداوند در قرآن کریم است.

مختاری با اشاره به خشکسالی‌های پیاپی و کاهش نزولات آسمانی در خراسان‌جنوبی اظهار کرد: در این راستا نماز طلب باران در شهرستان بیرجند روز دوشنبه هفته جاری در محل مصلی نماز جمعه برگزار می‌شود.

وی در خصوص اتفاقات هفته‌های اخیر بیان کرد: برای اغتشاشات در ایران استکبار، دولت‌های مرتجع عرب و گروهک منافقین برنامه‌ریزی کرده بودند که بصیرت مردم آن را از بین برد. البته مردم مطالباتی در زمینه مسائل و موضوعات اقتصادی دارند که باید برای آن چاره‌جویی کرد و نگذاشت دشمن از زخم‌ها در جامعه سوء استفاده کرده و مردم را از نظام اسلامی ناامید کند.البته مشکلات اقتصادی هم نباید موجب ناسپاسی نسبت به نعمت‌های بزرگی چون استقلال و عزت که انقلاب برای ما به وجود آورد شود.

وی با اشاره به ضرورت بازخوانی آرمان‌ها و مطالبات انقلاب اسلامی، تصریح کرد: بهمن ماه و دهه فجر فرصت مناسبی برای تبیین آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

امام جمعه موقت بیرجند اظهار کرد: مطالبات موجود را می‌توان به دو دسته مطالبات حق و مطالبات باطل تقسیم کرد. مطالبات حق نیز به دو دسته مطالبه در زمینه رفع مشکلات اقتصادی، تورم و بیکاری و مطالبه در زمینه مسائل فرهنگی و اجتماعی چون تبعیض، رانت خواری و بی عدالتی تقسیم می‌شود.

وی یادآور شد: عده قلیلی با اسلام، برقراری نظام اسلامی، انقلابی بودن نظام اسلامی و ولایت فقیه مشکل دارند که هیچگاه به هدفشان نخواهند رسید.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha