• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96111508425
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد

آمادگی ایران برای انتقال تجارب موفق دارویی به سوریه

آمادگی ایران برای انتقال تجارب موفق دارویی به سوریه

رئیس سازمان غذا و دارو در دیدار با دکتر عبود - معاون دارویی وزیر بهداشت سوریه گفت: با توجه به سطح همکاری‌های ایران و سوریه لازم است در حوزه سلامت و دارو نیز همکاری‌های ما دو چندان شود.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا اصغری در این دیدار گفت: ما با توجه به شرایط سخت سوریه به مشکلات حوزه دارویی این کشور واقف هستیم و در زمینه همکاری دو جانبه و انتقال تجربیات آماده هرگونه همکاری هستیم و بر همین اساس در جلسات کاری خود با مدیران شرکت‌های دارویی، همه سرمایه‌گذاران را برای ورود به بازار سوریه ترغیب و تشویق می‌کنیم.

اصغری گفت: با توجه به سطح همکاری‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی ایران و سوریه، لازم است در حوزه سلامت و دارو نیز همکاری‌های ما دوچندان شود و انتقال تجربیات و همکاری دوجانبه با سوریه برای ما مایه مباهات و افتخار است.

در ادامه دکتر اسدی لاری - قائم مقام وزیر بهداشت نیز در این دیدار اظهار داشت: وزارت بهداشت آمادگی دارد طبق تفاهم‌نامه سال ۲۰۱۶ وزرای بهداشت دوکشور در زمینه تولید دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه همکاری‌های دوجانبه داشته باشد.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در زمینه تولید محصولات دارویی و انتقال تجربیات در زمینه آموزشی و فناوری تولید دارو با کشور سوریه همکاری کند.

در ادامه این دیدار دکتر عبود - معاون دارویی وزیر بهداشت سوریه با ابراز خرسندی از سفر به ایران و بازدید از کارخانه‌های داروسازی و دستاوردهای دارویی ایران بیان کرد: بهترین مسئله برای کشور سوریه مبادلات دارویی است و در مدت اخیر اعتبارات دارویی خوبی وارد سوریه شده است.

بنابر اعلام وب‌دا، وی تاکید کرد: سوریه نیاز به همکاری و مراودات دارویی بیشتری با ایران است و امیدواریم در سال ۲۰۱۸ این همکاری‌ها دو چندان شود.

معاون دارویی وزیر بهداشت سوریه خاطرنشان کرد: ما در زمینه آموزش پرسنل حوزه دارویی خواستار همکاری ایران هستیم تا تجربیات موفق ایران در حوزه دارویی به کشور ما انتقال یابد.

در پایان این دیدار، صورت جلسه همکاری‌های ایران و سوریه در زمینه دارو و انتقال تجربیات آموزشی به سوریه توسط معاون دارویی وزارت بهداشت سوریه و رئیس سازمان غذا و دارو امضا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha