• دوشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96111609298
  • خبرنگار : 71432

تاثیر منفی مصرف بلندمدت روغن ماهی بر کبد

تاثیر منفی مصرف بلندمدت روغن ماهی بر کبد

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا روغن آفتاب‌گردان خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، روغن ماهی خواص بسیاری برای سلامتی دارد اما نتایج یک تحقیق در اسپانیا حاکی از آن است که مصرف بلندمدت این روغن و روغن آفتاب‌گردان می‌تواند خطر ابتلا به استئاتوهپاتیت غیرالکلی (NASH) را در دوران بعدی زندگی بیشتر کند.

استئاتوهپاتیت غیر الکلی نوع وخیم‌تر از بیماری کبد چرب غیرالکلی است.

مطالعه انجام شده روی موش‌ها نشان داد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا آفتاب‌گردان تغییراتی را در کبد ایجاد می‌کند که این عضو از بدن را مستعد ابتلا به بیماری کبد چرب می‌نماید.

از جمله فاکتورهای کلیدی خطرزا در بروز این نوع از بیماری کبد چرب غیر الکلی می‌توان به اضافه وزن، چاقی، فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت نوع دو اشاره کرد که تمامی آن‌ها به شدت تحت تاثیر رژیم غذایی هستند.

متخصصان اسپانیایی اظهار داشتند: ارتباط بین رژیم غذایی و استئاتوهپاتیت غیرالکلی نشان می‌دهد که نوع روغن مصرفی می‌تواند نقش حائز اهمیتی در بروز مشکلات بعدی در زندگی داشته باشد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان با مطالعه روی موش‌های آزمایشگاهی مشاهده کردند: روغن ماهی و آفتاب‌گردان تاثیر منفی بر سلامت کبد این موش‌ها دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha