• دوشنبه / ۶ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 97010601039
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مسمومیت 10 نفر بر اثر گاز گرفتگی در بویراحمد

مسمومیت 10 نفر بر اثر گاز گرفتگی در بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از مسمومیت ۱۰ نفر با گاز مونوکسید کربن در آبشار یاسوج و سرگچینه دشتروم خبر داد.

به گزارش ایسنا، «جلال پوران‌فرد» اظهار کرد: در ساعت ۲ و۳۰  دقیقه امروز دوشنبه، ۶ فروردین زن ۴۸ ساله در چادر مسافرتی در آبشار یاسوج دچار مسمومیت با گاز زغال شده بود که به بیمارستان انتقال داده شد.

وی افزود: همچنین در ساعت ۴:۵۲ گزارشی مبنی بر ۹ نفر مسمومیت با گاز زغال در سرگچینه دشتروم گزارش شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: در پی اعلام این خبر بلافاصله اورژانس دشتروم و ۳ شهری به محل اعزام شد بعد از اقدامات درمانی لازم(اکسیژن درمانی در محل) ۵ نفر درمان سرپایی و ۴ نفر به بیمارستان امام سجاد یاسوج انتقال داده شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha