• سه‌شنبه / ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ / ۲۱:۰۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97012810694
  • منبع : سازمان برنامه و بودجه

نوبخت: امسال یک میلیون و ۳۳ هزار فرصت شغلی ایجاد می‌کنیم

نوبخت: امسال یک میلیون و ۳۳ هزار فرصت شغلی ایجاد می‌کنیم

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: ایجاد اشتغال نه یک انتخاب، بلکه ضرورتی گریزناپذیر است.

به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت در جلسه مشترک با اعضای فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی که در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد،‌ افزود: مشوق و مبدع بحث اشتغال، مقام معظم رهبری هستند. ما در جلسه‌ای که در مورد آسیب‌های اجتماعی در خدمت ایشان بودیم، فرمودند که اشتغال به عنوان عامل اصلی کاهش آسیب‌های اجتماعی تلقی می‌شود.

نوبخت با اشاره به تسهیل در مراحل پرداخت وام‌های اشتغال اظهار کرد: ما به دنبال پول‌پاشی نیستیم و هدف ما تولید بیکار بدهکار نیست، بلکه هدف اصلی ما این است که در سال‌جاری بتوانیم یک میلیون و ۳۳ هزار فرصت شغلی در ۱۲ برنامه ایجاد کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد که تا سال به نیمه خود نرسیده است، گزارش‌های نویدبخشی از اشتغال به استحضار ملت ایران رسانده شود.

بر اساس این گزارش، پیش از سخنان نوبخت، پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: تا تاریخ 28 فروردین سال‌ جاری، حدود ۹۰ درصد اعتباراتی که به کمیته امداد امام خمینی(ره) در مورد اشتغال‌زایی تخصیص داده شده بود، جذب شده است.

وی افزود: برای حدود ۱۴۰ هزار نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد وام پرداخت شده و خوشبختانه همکاری بانک‌ها با کمیته امداد و مردم متقاضی وام خوب بوده است.

عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیز با ارایه گزارشی از برنامه اشتغال روستایی، اظهار داشت: برنامه اشتغال روستایی از بیستم دی‌ماه سال ۱۳۹۶ شروع شد و ما نزدیک دو ماه فرصت داشتیم تا برنامه ارایه تسهیلات روستایی را آغاز کنیم که طی این مدت فعالیت‌های خوبی هم انجام گرفت و دستورالعمل مربوط به آن تهیه و ابلاغ شد.

وی افزود: در چارچوب این دستورالعمل، ثبت‌نام متقاضیان روستایی در سامانه «کارا» انجام گرفت و پس از بررسی شرایط، فرآیندها را تسهیل کردیم.

نماینده وزارت کار با اشاره به اینکه در برنامه اشتغال روستایی، اولویت‌های منطقه‌ای احصاء شده گفت: در این برنامه رسته‌های اولویت دار در برنامه اشتغال‌ روستایی و عشایر تعریف شد و توانستیم اطلس روستایی را احصاء کنیم.

در ادامه جلسه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ارایه نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص طرح اشتغال روستایی پرداختند.

غلامرضا نوری رئیس کمسیون مشترک عمران و توسعه روستایی با اشاره به شناسایی زیرساخت‌های روستایی گفت: باید در کنار تجمیع روستاها، شهرک‌های صنعتی را هم دایر کنیم تا شاهد موفقیت بیشتر طرح اشتغال روستایی باشیم.

وی افزود: اگر بتوانیم رفت و آمدهای مردم را کم کنیم، در این صورت به بحث اشتغال هم کمک می‌کنیم. در کنار این امر باید زیرساخت‌های روستاها را هم بهتر بشناسیم.

علی کرد، نایب رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس  هم در این نشست گفت: ضرورت دارد نظارت کاملی از طرف دولت بشود و به‌گونه‌ای نباشد که بانک ساز خودش را بزند و دستگاه اجرایی به‌گونه‌ای دیگر حرکت کند.

علی بختیار، یکی دیگر از اعضای فراکسیون تولید و اشتغال مجلس گفت: در زمینه توزیع وام‌های اشتغال باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که واحدهای صنعتی مشکل‌دار شناسایی شود و وام‌ها در مسیر خودش به کار گرفته شود.

عین‌الله شریف‌پور، دیگر عضو فراکسیون تولید و اشتغال مجلس در ادامه این نشست تصریح کرد: با توجه به اینکه تمهیدات به تسهیلات گیرندگان پرداخت نمی‌شود، این امر به توسعه اشتغال پایدار کمک می‌کند. در عین حال باید نظارت هم جدی شود. ما در منطقه خود از عملکرد کمیته امداد و بهزیستی رضایت داریم.

شهباز حسن‌پور نیز از فراکسیون تولید و اشتغال مجلس به عنوان آخرین سخنران این بخش ادامه داد: دیدگاه ما این است که وام‌های اشتغال به کندی پرداخت می‌شود و در این روند باید سرعت بالا برود تا به موقع دست متقاضی برسد.

بنا به این گزارش در پایان جلسه پس از بحث و تبادل نظر درخصوص مباحث برنامه اشتغال روستایی و عشایر،‌ غلامرضا کاتب،‌ رئیس‌فراکسیون تولید و اشتغال با بیان اینکه امیدواریم پرداخت تسهیلات به روستاییان ادامه پیدا کند،‌ گفت: انتظار داریم تا با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور، ‌تنها یک دستگاه متولی اعطای وام روستایی تعیین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۱-۲۸ ۲۱:۱۷

الان پدرمان بازنشسته تامین اجتماعی خرم اباد است کانون بازنشستگان تامین اجتماعی گفت قرار است از فرزندان بازنشسته قانونی از تهران بیایدجهت استخدام فعلا تهران کوتاهی کرده است لذا از ریاست محترم جمهوری در خواست ابلاغ این قانون را داریم

avatar
۱۳۹۷-۰۱-۳۰ ۰۸:۰۳

آقای نوبخت زودتر این قانون را به سازمان تامین اجتماعی خرم‌آباد ارسال کنید

avatar
۱۳۹۷-۰۱-۲۸ ۲۲:۱۷

جناب نوبخت ...نکنه ازهمون شغل های که سالهای قبل گفتید واجرانشد.. شد؟

avatar
۱۳۹۷-۰۱-۲۸ ۲۳:۰۸

اره در حرف و رو کاغذ!

avatar
۱۳۹۷-۰۱-۲۹ ۰۶:۵۱

من فرض می گیرم شما دولتی ها دارای عرق ملی هستید و می خواهید مثل امیرکبیر به ملت خدمت کنید/ اما شماها دارید اشتباه میکیند با نسخه های گلوبالیستی جهان نولیبرال/ در کشوری یکسوم واحدهای تولیدی اش خوابیده و نیمه تعطیل است دادن تسهیلات از پول بیت المال چه معی دارد؟ ایا ازمن بیکار وبی پول 40 اندی ساله رضایت گرفتید حق من از ثروت ملی نفت را به دیگری میدهید؟ من و امثالهم راضی نیستیم یک ریال از حقمان را به اسم کارآفرینی به دیگری بدهید. من 42 سال تواین کشور زندگی کردم وحتی یک ریال نتوانستم وام بگیرم. دیپلم گرفتم چندتا مدرک فنی حرفه ای. ولی به من یک بار حاضر نشدن حتی ده میلیون تومان وام بدهند رفتم کلی ضامن و وثیقه می خواستند، میخواستم یک جایی اجاره کنم یکسال رهنش بدهم که دغدغه اجاره نداشته باشم. دفتر محصولات کامپیوتر بزنم! چرا من باید فقط 45 هزار تومان یارانه بگیرم و اما ماهی 50 هزار تومان به انحای مختلف مانند مالیات ارزش افزوده ازم پول بگیرید/ حق من از ثروت ملی بر طبق محاسبات ساده بیش از 500 هزار تومان در ماه است. حق من از ثروت ملی ام بدهید، من این خرج میکنم و کارخانه ها دوباره فعال میشوند کاگر می گیرند. سهام مالکیت مردم از منابع تولید ثروت مثل نفت و گاز بدهید رایگان. آن وقت دیگر فقیر نخواهد بود و قدرت خرید افزایش میابد و بازارهای کار و ازدواج و مسکن راه می افتد. (من الان میخواهم حقم را از ثروت صدها ملیارد دلارای احتکار شده و نه بعد از مرگم !) وقتی خانواده چهار نفره فقیر 50 ملیون تومان سهام مالیکت داشته باشد ، میتواند این را در بانک وثیقه بگذارد و دو برابرش وام بگیرد و میتواند خانه بخرد یا وام برای اشتغالزیی خودش/ چرا دارید پول بیت المال را حرام میکنید. عدالت توزیعی کی می خواهید گردن نهید؟!

avatar
۱۳۹۷-۰۱-۲۹ ۱۴:۰۷

خیال دارند یارانه قطع کنند واقعا