رزیتا ناصرالمعمار در گفتوگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر استقبال خوبی از سوی سرمایهگذاران برای ساخت مجتمعهای گردشگری و اقامتی شده که البته رویدادهای گردشگری «همدان 2018» در این زمینه عامل مهمی به شمار میآید.
وی با اشاره به اینکه پتانسیل همکاری و مشارکت در میراث فرهنگی استان برای سرمایهگذاری در حوزههای مختلف سرمایهگذاری وجود دارد، خاطرنشان کرد: به نظر میرسد در استان همدان در کنار ایجاد تأسیسات اقامتی با درجات بالاتر، باید واحدهای اقامتی با درجات پایینتر و قیمتهای پایینتر نیز احداث شود.
وی با بیان اینکه در صورت ایجاد این نوع واحدهای اقامتی فضا و ظرفیت برای جذب مسافر با تنوع سلیقه، علاقه و درآمد به وجود خواهد آمد، تأکید کرد: باید همه زیرساختها برای جذب گردشگر و مسافر در استان فراهم شود.
معاون سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان یادآور شد: در حال حاضر تنوع واحدهای اقامتی در استان وجود دارد اما باید در این زمینه سرمایهگذاری بیشتری انجام شود.
وی از ارائه 2 مجوز برای ساخت واحدهای اقامتی در سال گذشته خبر داد و یادآور شد: تقریبا 8 مجوز اقامتگاه بومگردی نیز در سال گذشته برای سرمایهگذاران ارائه شده است.
ناصرالمعمار خاطرنشان کرد: در حال حاضر نزدیک به 15 مجتمع تفریحی و گردشگری در حال احداث در استان همدان وجود دارد که پیشبینی میشود در سال آینده تعدادی از این واحدها به بهرهبرداری برسد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به ضوابط سرمایهگذاری در حوزه میراث فرهنگی اشاره کرد و گفت: قوانین و مقررات بسیاری برای سرمایهگذاری در حوزه ساخت مجتمعهای تفریحی، گردشگری، اقامتی، بومگردی و ... وجود دارد که فرد سرمایهگذار باید به ادارهکل میراث فرهنگی مراجعه کرده و ضمن دریافت این ضوابط، راهنماییهای لازم را به فراخور ملک موردنظر، از کارشناسان مربوطه دریافت کند.
ناصرالمعمار با تأکید بر اینکه سرمایهگذار باید اهلیت داشته باشد و میزان آورده شخص به گونهای باشد که توان اجرای پروژه برای کارشناسان ادارهکل میراث فرهنگی محرز شود، اظهار کرد: با توجه به میزان آورده مالی متقاضی و محل اجرای طرح، فرد میتواند از تسهیلات بانکی نیز استفاده کند.
انتهای پیام
نظرات