به گزارش خبرنگار ایسنا، جلال پوران فرد در جمع خبرنگاران افزود: از 1101 کشته و مصدوم در پی 796 فقره تصادف در جادههای شهری و روستایی استان و انجام دو زایمان و دو احیای (سی پی آر) موفق در آمبولانسهای اورژانس در خرداد ماه سالجاری خبر داد.
وی با بیان اینکه این حوادث در یک ماه گذشته(خردادماه) سالجاری اتفاق افتاده است، اظهارکرد: متاسفانه 6 نفر در این تصادفات فوت کردند و 1095مصدوم توسط تکنسین های اورژانس خدمات پزشکی لازم دریافت کردند .
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از این تعداد مصدوم 129 نفر بعد از دریافت خدمات پزشکی در صحنه حادثه درمان سرپایی و 960 مصدوم توسط آمبولانس های این مرکز بعد از ارائه خدمات پزشکی به بیمارستان های استان انتقال داده شدند .
پوران فرد تصریح کرد: حاصل کل ماموریت های تصادفی در سطح استان 419 تصادف شهری با 548 مصدوم و 377 تصادف جاده ای با 547 مصدوم بود که از این تعداد مصدومان 526 مصدوم شهری و 434 مصدوم جاده ای به بیمارستان انتقال یافتند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه در یک ماه گذشته 2 سی پی آر(احیای قلبی) موفق در شهر و دو زایمان موفق در جاده و شهر در آمبولانس های اورژانس توسط تکنسین های توانمند این مرکز صورت گرفته که به بیمارستان های استان منتقل شدند.
انتهای پیام
نظرات