ژیلا آقایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در سال ۹۶ برنامه ۱۰۰ روزه معاونت آموزش و پژوهش با محوریت «پسماند» اجرا شد، گفت: به دنبال همین برنامه، بنا داریم برنامه دیگری در بازه ۱۰۰ روز به صورت ملی و در سطح کلیه استانها با محوریت آب و تالاب اجرا کنیم.
وی با اشاره به اینکه برنامهریزیهای مربوط به برنامه ۱۰۰ روزه دوم در حال انجام و در مراحل پایانی است گفت: سند آن در سطح کلان و با همکاری دو دفتر مشارکتهای مردمی و دفتر آموزش سازمان محیط زیست نوشته شده است. در همین راستا هم هفته پیش کارگاهی با حضور ادارات محیط زیست استانها در استان قزوین برگزار شد و در این جلسه جزییات این برنامه را برای استانها تبیین کردیم.
مدیرکل مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه سعی داریم در بازههای کوتاهمدت در حوزه محیط زیست موضوعمحور عمل کنیم، ادامه داد: در پایان هفته جاری و بعد از جلسه با ادارات کل محیط زیست استانها برنامه ۱۰۰ روزه با موضوع آب و تالاب تکیمل خواهد شد. گفتنی است که سازمان محیط زیست بیشتر کار برنامهریزی و نظارت را انجام میدهد و بیشتر استانها بازوی اجرایی سازمان هستند.
آقایی در پاسخ به این پرسش که آیا در برنامه ۱۰۰ روزه جدید معاونت آموزش و پژوهش به بحران آب هم پرداخته میشود، گفت: بله قطعا به این موضوع پرداخته میشود و اساسا دلیل انتخاب این موضوع برای این فصل سال همین است که بتوانیم ضمن آموزش به مردم مشارکت آنها را برای شناخت و حل بحران آب جلب کنیم. در برنامه ۱۰۰ روزه آب و تالاب هم سعی داریم مشابه برنامه پسماند و چالش بیزباله، ضمن تولید محتوا، مشارکت شهروندان و سمنها را در موضوعات مختلف مربوط به آب جلب کنیم.
انتهای پیام
نظرات