مجید جوادی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، یکی از مهمترین دغدغههای مصرفکنندگان را سلامت محصولات غذایی عنوان کرد و افزود: ریشه این نگرانیها کاربرد نهادههای شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی است که احتمال دارد پسماندهای سموم در آنها سلامت افراد را به خطر بیاندازد.
وی بیان کرد: محصول سالم باید به عنوان یکی از اولویتهای رویکرد بخش کشاورزی مورد توجه مسئولین قرار گیرد.
جوادی ادامه داد: هم اکنون تولید هفت محصول سالم در استان پیگیری میشود و برای آنها شناسنامه زراعی گرفتهایم.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: این محصولات شامل انار، سیبدرختی، خیار گلخانهای، گوجهفرنگی، سیبزمینی، خیار درختی و پیاز هستند.
وی گفت: برای این محصولات مدل عملیات و پیشآگاهی تعریفشده تا کنترل غیرشیمیایی و IPM را انجام دهیم.
جوادی افزود: بعد از این عملیات اقدامات برندسازی انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات