• سه‌شنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97051608714
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی فعالیت‌های این نهاد را تشریح کرد

از افسردگی زنان‌خانه‌دار تا دهکده گیاهان دارویی

از افسردگی زنان‌خانه‌دار تا دهکده گیاهان دارویی

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، راه‌اندازی پروژه دهکده گیاهان دارویی، ایجاد مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی، استقرار دبیرخانه علمی آسیب‌های اجتماعی، انجام چهارطرح‌ پژوهشی و ارائه خدمات تخصصی در حوزه آسیب‌های اجتماعی حول محور افسردگی بانوان خانه دار را از جمله اقدامات مهم این مرکز برشمرد.

جلال الدین صادقی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در حوزه پژوهش، متناسب با مزیت‌های  منطقه‌ای و براساس بررسی اسناد بالادستی و به ویژه سند توسعه کشور و سند توسعه استان و کسب مجوز از دفتر مرکزی جهاددانشگاهی ورود پیدا کرده است.

وی افزود: بهینه سازی تولید و فرآوری گیاهان دارویی با تاکید بر محصولات استراتژیک مانند عناب، زرشک و زعفران و همچنین ورود به حوزه آسیب‌های اجتماعی از مهم‌ترین اقدامات پژوهشی بوده و برنامه ششم توسعه واحد خراسان جنوبی در پژوهش بر اساس این موضوعات تنظیم و تاکنون نیز اقدامات متعددی در این خصوص صورت گرفته است.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: عقد قراردادهای سازمانی و فراگیر کردن قراردادها در بین سازمان‌ها و نهادهای استان، اخذ مجوز و راه اندازی شعبه شماره دو آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت در مرکز استان از دیگر مواردی است که با استقبال قابل توجهی روبه‌رو شده است.

صادقی بیان کرد: همکاری مشترک با سایر معاونت‌ها در راستای برقراری زنجیره ارتباطی بین فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی و همچنین فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی از جمله طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی در خصوص گیاهان دارویی و آسیب‌های اجتماعی اقدام دیگری است که در واحد جهاددانشگاهی خراسان جنوبی عملیاتی شده است.

وی ادامه داد: اخذ مجوز و راه‌اندازی فرهنگ سرای ابن حسام، برگزاری اولین جشنواره منطقه‌ای شعر ابن حسام در سال ۹۶ و اخذ مجوز برگزاری دومین جشنواره منطقه‌ای شعر ابن حسام در امسال و ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره در جهاد دانشگاهی و مصوب کردن دبیرخانه در کارگروه فرهنگی اجتماعی استان از دیگر اقدامات شاخص این حوزه بوده است.

صادقی اظهار کرد: توسط مرکز افکارسنجی، نیاز سنجی آموزشی بانوان خانه‌دار و میزان فراوانی استقبال مردم استان در رابطه با ۴۳  شغل خانگی مزیت‌دار استان انجام شده است.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: خودکفایی و استقلال در تامین نیازها از طریق جهاد دانشگاهی و بخش‌های تولیدی و خدماتی داخل کشور رمز مقابله با جنگ اقتصادی است و این مهم تنها با عزم یکپارچه و تلاش و سخت کوشی شبانه روزی تحقق می‌یابد.

وی یادآور شد: در سال ۹۸ انتظار می‌رود واحد جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در بین ۱۲ واحد برتر جهاد دانشگاهی و واحد برتر در تحقیقات عناب در سطح کشور باشد.


انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha