• دوشنبه / ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 97052211626
  • خبرنگار : 71606

تخلیه دو روستا در یونان به دلیل آتش‌سوزی

تخلیه دو روستا در یونان به دلیل آتش‌سوزی
عکس تزئینی است

در پی آتش‌سوزی جنگل‌های جزیره «وابیه» یونان که با وزش بادهای قوی تشدید شده، ساکنان دو روستای این جزیره تخلیه شدند.

به گزارش ایسنا، اداره آتش نشانی یونان تخلیه این دو روستای مرکز جزیره وابیه را که در حدود ۷۰ کیلومتری آتن قرار دارد، اقدامی احتیاطی اعلام کرده است.

در ماه ژوئیه یک آتش سوزی در نزدیکی پایتخت یونان که باعث کشته شدن ۹۴ نفر شد، آلکسیس سیپراس، نخست وزیر یونان را وادار کرد وزیر حفاظت کشوری و فرماندهان تیپ آتش نشانی و پلیس این کشور را برکنار کند.

به گزارش رویترز، سیپراس همچنین در پاسخ به مرگ ده‌ها نفر از مردم یونان که به هنگام آتش سوزی قادر به فرار از خیابان‌های پرپیچ و خم و با طراحی‌های ضعیف نبودند، نسبت به تخریب هزاران ساختمان غیر قانونی اخطار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha