• چهارشنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97071810292
  • منبع : سازمان بیمه سلامت

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران:

اثبات کارآمدی "IT" در حوزه سلامت باید از بیمه آغاز شود

اثبات کارآمدی "IT" در حوزه سلامت باید از بیمه آغاز شود

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران استقرار سازمان الکترونیک را یکی از اهداف اصلی سازمان بیمه سلامت عنوان کرد و گفت: استقرار آی‌تی در ابتدا باید از بیمه شروع شود و بیمه به عنوان خریدار، ضابطه تعیین کند.

به گزارش ایسنا، مهندس طاهر موهبتی در این باره افزود: استقرار سازمان الکترونیک یکی از اهداف اصلی این سازمان است و باید توجه داشت که اگر دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌خواهند آی‌تی مستقر شود، این کار ابتدا باید از بیمه شروع شود و بیمه به عنوان خریدار، ضابطه تعیین کند.

موهبتی رفع همپوشانی را یکی از مهم‌ترین اقدامات بیمه سلامت دانست و افزود: سازمان الکترونیک، اولویت اول بیمه سلامت است. در تمام اقدامات سازمان، ردپایی از آی تی مشاهده می‌شود. بنابراین افراد خلاق، پرکار، خستگی ناپذیر و متخصص باید در این حوزه فعالیت داشته باشند.

وی به اجرای راهنماهای بالینی، ارتقای سامانه تایید دارو و راه‌اندازی سامانه تایید خدمت سازمان بیمه سلامت نیز اشاره کرد و گفت: ما باید به سمتی حرکت کنیم که در بخش بستری به تولید سند الکترونیک دست یابیم و بر اساس آن اسناد به صورت الکترونیکی رسیدگی شوند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: سامانه تبادل الکترونیک و رسیدگی به اسناد بستری در اصفهان آغاز به کار کرده که به مرور گسترش خواهد یافت؛ به طوری که از سه ماه اول سال ۹۸ پرداخت‌ها از طریق این سامانه انجام خواهد شد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، وی به سامانه حذف دفترچه بیمه سلامت و اپلیکیشن خدمات غیرحضوری بیمه سلامت در کرمان نیز اشاره کرد و گفت: نسخه نویسی الکترونیکی در بخش سرپایی به صورت پایلوت آغاز شده؛  به طوری که افراد می‌توانند با ارائه کدملی، دارو و سایر خدمات را بدون ارائه دفترچه دریافت کنند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: آی‌تی می‌تواند نقش تاثیرگذاری در کشور داشته باشد و باید بهترین مدل را در این بخش ارائه دهیم تا به اهداف دست یابیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha