محمدمهدی فرقانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه برپایی نمایشگاه سیار علوم و فناوری در دانشکده برای نخستین بار اتفاق میافتد، خاطرنشان کرد: با توجه به آن که در هفته "علم در خدمت صلح و توسعه" هستیم، برگزاری این نمایشگاه میتواند در را به روی سایر مراسم و برنامههایی که برای این هفته پیشبینی شده، بگشاید.
وی ضمن اشاره به برگزاری اولین نشست شورای سیاستگذاری کرسی ارتباطات علم و فناوری و نیز سایر نشستها با موضوعات علمی، نمایشگاه فوق را فرصتی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان برای کسب شناخت علمی و تاریخی دانست و توضیح داد: در این نمایشگاه، ابزارهایی از دوره اشکانی به چشم میخورد که کاربرد آن در زمینه تولید برق بوده و باور آن دشوار است.
رئیس دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی برخورداری از پشتوانه علمی و تاریخی فوق را مایه غرور دانست و گفت: چنین پشتوانهای نوعی واکسینه شدن در برابر تهاجمهای خارجی اعم از فرهنگی و اقتصادی به شمار میآید.
فرقانی با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبایی از دو منظر میتواند در زمینه ترویج علم خدمت کند، یک منظر را تولید علم در حیطه علوم انسانی اعم از مطالعات اقتصادی، سیاسی، ارتباطی، اجتماعی و فرهنگی و فراهم آوردن اطلاعات مناسب سیاستگذاران و تصمیمگیران عنوان کرد و افزود: این دانشگاه همچنین میتواند در زمینه تولید شناخت، آگاهی و دانش پیرامون فراگیر شدن، ترویج و کاربرد آن در زندگی روزمره و تبدیل آن به فرهنگ در جامعه گام بردارد.
وی در پایان ضمن دعوت از تمام دانشگاهیان داخل و خارج از پردیس دانشگاه برای شرکت در موزه سیار علم و فناوری، تاکید کرد: از دانشگاهیان درخواست دارم امروز و فردا را غنیمت دانسته و زمانی را به بازدید از این نمایشگاه اختصاص دهند.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه علوم و فناوری قدیم و جدید با همکاری موزه علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو، امروز و فردا به مناسبت "هفته علم در خدمت صلح و توسعه" در این دانشکده دایر خواهد بود.
انتهای پیام
در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه علوم و فناوری در دانشگاه علامه مطرح شد
پشتوانه علمی و تاریخی، واکسینهشدن در برابر تهاجم فرهنگی است

رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه علوم و فناوری (قدیم و جدید) که با همکاری موزه علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو در این دانشکده برگزار شد، پشتوانه علمی و تاریخی را نوعی واکسینه شدن در برابر تهاجم و اقتصادی دانست و تاکید کرد: دانشگاه علامه طباطبایی میتواند از این منظر در راستای تولید شناخت پیرامون ترویج علم، کاربرد آن در زندگی روزمره و تبدیل آن به فرهنگ در جامعه گام بردارد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات