به گزارش ایسنا، حسین حسین پور، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اینکه بیش از 50 درصد عشایر را زنان این جامعه تشکیل میدهند یکی از اهداف اداره کل توانمند سازی جامعه زنان عشایر استان برای مشارکت و ارتقا مهارتهای فردی در راستای افزایش درآمد خانوار است.
وی افزود: در همین راستا 45 صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری با 1585 نفر عضو و با سرمایه بیش از 7 میلیارد ریال برای توانمند سازی جامعه محلی از طریق ایجاد بستری مناسب برای مشارکت جمعی از زنان، ارتقاء مهارتهای فردی و اجتماعی زنان عشایر از طریق برنامههای آموزشی، تجمیع پس انداز خانوارهای عشایری در راستای تامین مالی فعالیتهای درآمدزا و در نهایت افزایش درآمد خانوار عشایری از طریق پرداخت وام کم بهره برای فعالیتهای درآمد زا مشغول فعالیت هستند.
سرپرست اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: زمینههای فعالیت این صندوقها مشاغل خانگی اعم از صنایع دستی، دامپروری، پرورش مرغ بومی، بوقلمون، شتر مرغ و سایر موارد است.
حسین پور با بیان اینکه با توجه به استقبال زنان و دختران عشایر 17 صندوق جدید نیز در شرف تاسیس است، افزود: این اداره کل در بدو تاسیس صندوقها به منظور تقویت بنیه مالی مبلغ 1100 میلیون ریال کمک بلا عوض در اختیار صندوقها قرار داده و همچنین تاکنون بیش از 5 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پنج ساله (4درصد) توسط صندوقها جذب شده است .
وی اظهار کرد: این اداره کل در حال پیگیری برای استفاده صندوقها از بستر فضای مجازی برای معرفی و فروش محصولات به جامعه است.
سرپرست اداره کل امور عشایر خراسان جنوبی یادآور شد: در راستای توانمندتر شدن برای ارائه خدمات بهتر به زنان جامعه عشایری تسهیلات قرض الحسنه بلند مدت پنج ساله به مبلغ 750 میلیون ریال به صندوقهای خرد زنان عشایری پرداخت میشود.
انتهای پیام
نظرات