• شنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 97092411705
  • منبع : نمایندگی کردستان

اشتغالزایی مددجوی کردستانی برای ۹ نفر

اشتغالزایی مددجوی کردستانی برای ۹ نفر

ایسنا/کردستان زهره زارعی یکی از مددجویان سنندجی توانسته با استفاده از تسهیلات اشتغال کمیته امداد و با پخت نان محلی برای ۹ نفر اشتغالزایی کند.

به گزارش ایسنا، در زمینه اشتغال‌زایی و کارآفرینی نه‌تنها در مردان بلکه به‌وفور در میان زنان نیز شاهد افراد پرتلاش و کارآفرین در حوزه اشتغال هستیم که برای خود و خانواده‌های زیادی شغل و منبع درآمد ایجاد کرده‌اند و توانسته‌اند در کار خود موفق باشند و به خودکفایی کامل برسند. 

یکی از این زنان که نمونه یک زن پرتلاش و با اراده قوی درزمینه‌ی کار و اشتغال است زهره زارعی است که باوجود سختی‌ها و ناملایمات زندگی دست از تلاش برنداشته است و باوجوداینکه خود زمانی مددجوی کمیته امداد بوده است هم‌اکنون با پشتکار و با استفاده از تسهیلات کمیته امداد توانسته برای ۹ نفر دیگر هم‌شغل ایجاد کند. 

جهت تهیه گزارش از این بانوی کارآفرین سنندجی در مغازه او حضور پیدا کردیم تا از نزدیک شاهد تلاش و پشتکار او باشیم و از وی خواستیم درباره چگونگی اجرای این طرح اشتغال موفق مصاحبه‌ای داشته باشیم.

زهره زارعی در معرفی خود و تشریح شرایط زندگی خود گفت: بنده متولد ۱۳۶۳ و دارای یک فرزند دختر ۱۵ساله هستم که در سال ۹۰ از شوهرم جدا شدم و با دخترم تنها زندگی می‌کنم.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط زندگی به کمیته امداد مراجعه کردم و تحت حمایت آن نهاد قرار گرفتم و خودم هم برای کمک به تأمین هزینه‌های زندگی تصمیم گرفتم فرش ببافم برای همین از یک شرکت فرش‌بافی یک تابلو فرش گرفتم و شروع کردم به بافتن آن ولی بعد از شش ماه بافندگی و اتمام آن فقط ۱۲۰هزار تومان حق الزحمه به من پرداخت کردند و وقتی فهمیدم این کار اصلاً به‌صرفه نیست ادامه ندادم . 

این مددجوی سنندجی گفت: بعداز آن، مدتی در یک دندان‌سازی کار می‌کردم و ماهانه ۲۵۰ هزار تومان حقوق می‌گرفتم و این مبلغ تاحدودی به تأمین مخارج زندگی کمک می‌کرد ولی هم شرایط کاری سختی داشت و هم علاقه‌ای به آن کار نداشتم دیگه نتوانستم ادامه دهم و با معرفی یکی از دوستان در یک مغازه که کار پخت نان محلی را انجام می‌داد شروع به کارکردم و حقوق این کار بهتر بود. 

زارعی ادامه داد: وقتی خودم این کار را کامل یاد گرفتم در سال ۹۳ تصمیم گرفتم خودم یک مغازه بزنم و در زمینهٔ پخت نان محلی کار کنم بنابراین با توجه به اینکه سرمایه لازم را نداشتم به کمیته امداد مراجعه کردم و با دریافت ۲۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه، خودم یک مغازه جدید باز کردم و شروع به کارکردم و از شش صبح تا ۱۱ شب در مغازه خودم کار می‌کردم. 

وی افزود: بعد از مدتی با معرفی یکی از اقوام با مردی آشنا شدم و با او ازدواج کردم و شوهرم در کنار من در مغازه کار می‌کرد و هر روز مشتری‌هایمان بیشتر می‌شد و درآمد و فروش بیشتری داشتیم. 

این بانوی کارآفرین گفت: متأسفانه بعد از مدتی شوهرم به دلیل بیماری بینایی‌اش را از دست داد و دیگر قادر به کار کردن نبود و این برای من مشکل بزرگی بود اما با این‌وجود دست از تلاش برنداشتم و بعد از مدتی تصمیم گرفتم همین کار را توسعه دهم برای همین برای بار دوم از کمیته امداد ۲۵ میلیون تومان وام برای توسعه کارم گرفتم و مغازه بزرگتری گرفتم و با خرید دستگاه جدید پخت، سه خانم هم در کنار خودم مشغول به کارکردم و خودم روزانه به مغازه‌ها مراجعه می‌کردم و برای فروش نان محلی بازاریابی می‌کردم و موفق شدم بعد از مدتی تعداد زیادی مشتری به‌صورت عمده پیدا کنم. 

وی بابیان اینکه با افزایش مشتری و نیاز به تولید بیشتر، دو خانم دیگر هم برای کمک مشغول به کار کردم، گفت: عموی خودم هم هر شب ساعت ۱۱ برای تهیه خمیر به مغازه می‌رود و خمیر را برای پخت آماده می‌کند، خودم هر شب ساعت سه شب دنبال خانم‌هایی که در مغازه‌ام مشغول به کار هستند می‌روم و شروع به پخت می‌کنیم و برای پخش نان در بین مشتری‌ها هم روزها سه راننده برای من کار می‌کنند و کار پخش را انجام می‌دهند. 

زارعی با بیان اینکه روزانه حدود 4500 عدد نان محلی پخت می‌کنم و به فروش می‌رسانم، افزود: خوشبختانه حاصل فروش این نان مایه برکت برای خودم و کسانی که پیش من کار می کنند شده است و اکثر زنانی که پیش من کار می‌کنند خود سرپرست خانوار هستند. 

وی در پایان گفت: با وجود اینکه برای رسیدن به این موفقیت شغلی سختی‌های زیادی را تحمل کرده‌ام اما از اینکه هم‌اکنون با کمک خداوند توانسته‌ام ۹ نفر را مشغول به کارکنم و برای خانواده های آنها منبع درآمد ایجاد کنم بسیار خوشحالم و خدا را شاکرم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha