• جمعه / ۳۰ آذر ۱۳۹۷ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 97093015024
  • منبع : نمایندگی گیلان

فرماندار ماسال خبر داد:

شناسایی 163 منبع آلوده کننده در مرغک و خالکایی

شناسایی 163 منبع آلوده کننده در مرغک و خالکایی

ایسنا/گیلان فرماندار ماسال از شناسایی 163 منبع آلوده کننده در رودخانه‌های مرغک و خالکایی و تلاش برای رفع آنها خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد عامر در جلسه کارگروه پایش آلودگی رودخانه­‌های مرغک و خالکایی با اشاره به اقدامات صورت پذیرفته جهت  پایش و رفع آلودگی‌های زیست محیطی این دو رودخانه، گفت: پس از پالایش صورت پذیرفته در مجموع 163 مورد منابع آلودگی شامل واحدهای صنعتی، خدماتی و مسکونی شناسایی شده است که از این میان برخی با تذکر شفاهی اقدام به رفع آلودگی کردند و برای 126 مورد اخطار صاد شد که از این تعداد 64 مورد، منبع آلودگی را برطرف کردند و برای 62 مورد دیگر طرح شکایت شده است.

وی با بیان این‌که رودخانه خالکایی و مرغک از دیرباز منبع ماهیان خال قرمز بوده‌اند که تنها در نقاط محدودی از دنیا زیست می‌کنند، افزود: انتظار داریم اداره شیلات پس از تحلیل وضعیت زیست ماهی قزل آلای خال قرمز در این رودخانه، زمینه لازم جهت  حفظ و تکثیر این گونه ارزشمند حیوانی در این رودخانه را فراهم کند.

فرماندار ماسال گفت: در نظر داریم پس از رفع کامل آلودگی‌های موجود رودخانه‌های خالکایی و مرغک و ایجاد زمینه لازم جهت تکثیر ماهی قزل آلای خال قرمز، شریطی فراهم آوریم تا از گردشگری شکار و ماهیگیری نیز برای رونق صنعت گردشگری و اقتصاد و معیشت مردم منطقه استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha