کامیار مرزبانی در گفت وگو با ایسنا، حفاظت از اراضی ملی و جنگلی را اولویت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در استان گیلان دانست و اظهار کرد: در حفاظت از جنگل ها با کسی تعارف نداریم.
وی با اشاره به نقش مهم نیروهای یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و جنگلبانان و قرق بانان در جلوگیری از تخلف در اراضی ملی، افزود: هدف اصلی ما قطع نشدن درخت است و دستگیری قاچاقچیان و متصرفان و متخلفان در حوزه منابع طبیعی و تشکیل پرونده برای آنان در مراحل بعدی قرار دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان انضباط اداری به ویژه در حوزه نیروهای یگان حفاظت را مهم و ضروری دانست و تاکید کرد: در راه حفاظت از جنگل ها، با جنگلبانان و قرق بانان متخلف نیز برخورد جدی خواهد شد.
مرزبانی با بیان اینکه دستگاه نظارتی در کنار نیروهای حفاظت بوده، اما با کم کاری و قصور و خدای ناکرده، تخلف برخورد می شود، خاطرنشان کرد: جنگلبانان پیشانی سازمان منابع طبیعی در حوزه حفاظت هستند، لذا باید در امر حفاظت از اراضی ملی به ویژه جنگل ها با جدیت عمل کنیم.
وی با اشاره به فعالیت ۶۰۰ نیروی جنگلبان در عرصه ها، از کمبود ۲۲۰ نفری نیروهای حفاظتی در سطح استان گفت و بیان کرد: طبق استانداردهای جهانی هر ۱۰۰۰ هکتار از اراضی منابع طبیعی نیازمند یک نیروی حفاظتی است.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان از بلوک بندی اراضی منابع طبیعی گیلان برای حفاظت در بخشهای حریق و قاچاق و تصرف و چرای دام مازاد و... خبر داد و اضافه کرد: نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی در قالب ۳۲۲ بلوک حفاظتی اقدام به پایش عرصه های جنگلی و مرتعی استان می کنند.
انتهای پیام
نظرات