• چهارشنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۷ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 97101206844
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

جای تاسف است که بیمه‌ها غربالگری را پوشش نمی‌دهند

جای تاسف است که بیمه‌ها غربالگری را پوشش نمی‌دهند

ایسنا/خراسان رضوی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه «غربالگری تحت پوشش بیمه نیست»، اظهار کرد: از مشکلات ما در کشور این است که بیمه‌ها حاضرند میلیون‌ها تومان برای درمان بدهند اما برای غربالگری هزینه نمی‌کنند، این موضوع جای تاسف است.

به گزارش ایسنا، خدایی امروز در نشستی خبری که در «مرکز تخصصی رادیوتراپی انکولوژی رضا» برگزار شد، اظهار کرد: وزارت بهداشت زمانی می‌تواند موفق باشد که اولا مردم حافظ سلامت خود باشند. دوما در قالب سازمان مردم نهاد در زمینه پیشگیری، توان‌بخشی و درمان کمک کنند. عمده علت سرطان، شیوه غلط زندگی مردم است. تغذیه، دخانیات، بی‌تحرکی و... در بروز سرطان تاثیر گذار هستند. در این زمینه رسانه‌ها بسیار می‌توانند تاثیرگذار باشند.

وی ادامه داد: یکی از انجمن‌هایی که در خراسان رضوی در حوزه‌های پیشگیری،درمان و حمایت از بیماران سرطانی فعالیت می‌کند، انجمن حمایت از بیماران سرطانی مشهد است. استنباط ما این است که فعالیت این انجمن، درمانی است اما اولین هدف آن آموزش، مشاوره و غربالگری برای پیشگیری و سپس خدمات درمانی است. انجمن پیشگیری از سرطان نسترن را در مشهد داریم که صرفا در زمینه پیشگیری از سرطان فعالیت می‌کند.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخصوص مرکز تخصص رادیوتراپی انکولوژی رضا گفت: این مرکز که متعلق به انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد است پیشرفته‌ترین تجهیزات را دارد. مرکز هزینه درمان، رفت و برگشت و اقامت بیماران نیازمند را می‌دهد. همچنین یک همراه سرا برای بیماران شهرستانی دارد.

خدایی عنوان کرد: یکی از اقدامات بزرگ انجمن احداث بیمارستان ۲۰۰ تخت‌خوابی ناظران است که یکی از بیمارستان‌های مجهز در شرق کشور و یا حتی در خاورمیانه است که تمام اعتبارات آن از طریق خیران تامین شده و امیدوارم در سال آینده افتتاح شود.

وی خاطرنشان کرد: در سطح خراسان رضوی در حال حاضر ۷۵ موسسه و انجمن مردم نهاد داریم که در حوزه سلامت و حمایت از سلامت فعالیت می‌کنند. خوشبختانه می‌توانیم بگوییم به سمتی حرکت می‌کنیم که مشهد شهری باشد که مردم بخاطر درمان دغدغه پول نداشته باشند. این هدف تا حدود ۸۵-۹۰ درصد محقق شده زیرا موسسات متعدد توسط خیرین ایجاد شده و تمام بیمارستان‌های مشهد موسسه خیریه دارند و دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم به اندازه کمک خیران به بیماران تخفیف می‌دهد.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص کاهش یا افزایش کمک‌های مردمی یادآور شد: واقعیت این است سطح کمک خیران به دلیل شرایط اقتصادی کاهش یافته و  افت مشارکت ها را داریم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha