• پنجشنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۷ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97101307066
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدیر موسسه جهاد دانشگاهی کاشمر:

بینش سیاسی دانشجویان امروزی پایین است

بینش سیاسی دانشجویان امروزی پایین است

مدیر موسسه جهاد دانشگاهی کاشمر گفت: متاسفانه دانشجویان امروزی در موضوعات سیاسی و اجتماعی مطالبه‌گر نیستند و بینش سیاسی و سواد اجتماعی آنان پایین است.

صادق باغبان در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: دانشجویان اول انقلاب و دهه ۶۰ و ۷۰ با دانشجویان امروزی تفاوت‌های بسیاری داشتند به طوریکه در آن زمان تنها دغدغه درس خواندن برای یافتن شغل نبود و دانشجویان تلاش می‌کردند تا از مسائل کشور و جامعه آگاه باشند.

وی افزود: در دهه ۶۰ و ابتدای انقلاب دانشجویان برای افزایش آگاهی خود بسیار کنجکاو بودند و با خواندن روزنامه‌ها و مشارکت در انجمن‌های دانشجویی تلاش می‌کردند بی‌اطلاع از آنچه در اطرافشان می‌گذرد، نباشند اما امروزه این دغدغه‌ها در میان دانشجویان نیست و حساس به محیط پیرامون خود نیستند.

وی اظهار کرد: این بی‌تفاوتی‌ها افت بزرگی برای نسل آینده است وآنها در بسیاری از مسائل فرهنگی و اجتماعی ضعف خواهند داشت.

مدیر موسسه جهاد دانشگاهی کاشمر بیان کرد: برای مواجهه با دانشجویان روش‌های جدیدی نیاز است و روش‌های قدیمی و سنتی جواب نمی‌دهد، شاید دانشگاه‌ها به دلیل رفتار سنتی، از روحیه فکری دانشجویان عقب افتاده‌اند.

وی گفت: اگر در یک دهه اخیر دانشگاه‌ها بستری مناسب برای فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی دانشجویان نبوده، دلیلش جوانان‌هایی هستند که فقط برای گرفتن مدرک به دانشگاه می‌آیند.

باغبان عنوان کرد: بینش سیاسی و سواد اجتماعی دانشجویان امروزی بسیار پایین است، موضوعات سیاسی و اجتماعی برای دانشجویان اهمیت بسیار کمی دارد.

وی افزود: هر چند اعلام می‌شود برخی مسئولان دانشگاه‌ها مخالف کرسی‌های آزاد اندیشی هستند اما خود دانشجویان تاکنون هیچ‌گاه به دنبال برگزاری چنین مراسمی نبوده و رغبتی نداشته‌اند.

مدیر موسسه جهاد دانشگاهی کاشمر اظهار کرد: بدون شک اگر دانشجویان درخواست برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی داشته باشند، مسئولان دانشگاه مجبور به صدور مجوز هستند اما وقتی مسئولان دانشگاه می‌بینند دانشجویان انگیزه‌ای ندارند، ترجیح می‌دهند فضا آرام باشد.

وی ادامه داد: متاسفانه دانشگاه‌ها مقداری از پیشرفت تکنولوژی روز به خصوص از مسائل اجتماعی و فرهنگی عقب‌تر هستند. اکنون مسائل اشتغال و معیشت دانشجویان و نگرانی از آینده در راس همه دغدغه‌های دانشجویان قرار گرفته و این موجب شده به مسائل اجتماعی به خوبی نپردازند.

باغبان با بیان اینکه دانشجو باید در همه زمینه‌ها مطالبه‌گر باشد، گفت: بدرفتاری با دانشجویان فعال در برهه‌ای از زمان و سرکوب کردن آنان به روش‌های مختلف از دیگر علل بی‌تفاوتی این قشر از جامعه نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی است و امیدواریم دانشگاه‌ها به رسالت اصلی خود که ارتقای سطح علم و دانش و توجه به مسائل اجتماعی و سیاسی است، توجه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha