• یکشنبه / ۲۳ دی ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97102312156
  • خبرنگار : 71591

وقتی اپل به رقبای آسیایی خود روی می‌آورد!

وقتی اپل به رقبای آسیایی خود روی می‌آورد!

به گفته مقامات اپل، این شرکت به منظور تولید و تامین تراشه‌های مودم مجهز به قابلیت پشتیبانی از شبکه اینترنت ۵G با شرکت‌های سامسونگ و مدیاتک وارد مذاکره شده است.

به گزارش ایسنا، با توجه به بالا گرفتن آتش تنازعات و کشمکش‌های میان غول‌های تکنولوژی آمریکایی یعنی اپل با دو تراشه ساز بزرگ کوالکام و اینتل بر سر موضوع حق اختراع و پتنت، به نظر میرسد که مدیران اپل تصمیم گرفته اند که با مایل شدن به سمت و سوی تامین کنندگان آسیایی همچون ساسمونگ و مدیاتک، ضرر و زیان بزرگی را متحمل کوالکام و اینتل کرده که این کار در نهایت به پیروزی اپل در میدان رقابت با رقبایش خواهد انجامید.

پیشتر گزارش های متعددی از سوی رسانه ها منتشر شده بود که همگی نشان می‌داد اپل به منظور کاهش وابستگی به شرکت های تولید تراشه نظیر کوالکام و اینتل، قصد دارد خود به تولید و تامین تراشه های موردنیاز محصولاتش بپردازد و بدین منظور نیز گفته می شد که لابراتوار و آزمایشگاههای فوق پیشرفته و جدیدی را راه اندازی کرده که در آن بسیاری از متخصصان و مهندسان برتر فعال در شرکت های تراشه سازی مشغول به کار بودند و به صورت آزمایشی و محدود به تولید تراشه های اختصاصی برای اپل می‌پرداختند.

بر اساس گزارش اپل اینسایدر، اما حالا یکی از مدیران و مقامات بلندپایه فعال در شرکت اپل اعلام کرده است  که احتمال دارد این شرکت با سامسونگ که بزرگترین رقیب آن در تولید و فروش گوشی های هوشمند محسوب می شود، به منظور تامین تراشه های موردنیاز خود برای گوشی های آیفون وارد مذاکره شود.

همچنین مدیاتک نیز که یکی از شرکت های آسیایی فعال در صنعت تراشه سازی به شمار می رود و تاکنون تراشه های موردنیاز بخش اعظمی از گوشی های هوشمند شرکت های آسیایی و چینی بخصوص گوشی های پایین رده و میان رده را تامین و تولید کرده است، نیز یکی دیگر از گزینه های پررنگ اپل در تامین مودم های شبکه اینترنت ۵G به شمار می رود.

کوالکام که تنها تامین کننده تراشه های اینترنتی محصولات اپل در سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ میلادی به شمار می رفت، از سال ۲۰۱۶ به بعد اینتل نیز به تامین کنندگان تراشه های موردنیاز اپل اضافه شد تا آنکه در سال ۲۰۱۸ اپل تحت تاثیر تنش و کشمکش هایی که با کوالکام پیدا کرد، مسئولیت تامین کل نیاز خود در تامین مودم های اینترنتی محصولاتش را تنها به اینتل واگذار کرد. کمیسیون تجارت فدرال ایالات‌متحده آمریکا همچنین کوالکام را به انجام اقدامات انحصارگرایانه در زمینه‌ واگذاری حق مالکیت معنوی متهم کرده بود و این بدان معناست که کوالکام در تلاش بوده تا جایگاهش بعنوان تنها تامین‌کننده تراشه های اینترنتی رده بالا را حفظ کند و این خلاف قانون است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha