• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 97122211993
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

رئیس کانون عالی شوراهای کار سراسر کشور:

باید حداقل دستمزد کارگران را به ۳ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان نزدیک کنیم

باید حداقل دستمزد کارگران را به ۳ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان نزدیک کنیم

رئیس کانون عالی شوراهای کار سراسر کشور با بیان اینکه باید تلاش کنیم حداقل دستمزد کارگران به رقم سه میلیون و ۷۶۰ هزار تومان نزدیک شود، گفت: ۱۳ میلیون کارگر در کشور داریم که بسیاری از آنها به لحاظ معیشت در شرایط بدی هستند.

اولیا علی‌بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه هر سال در هفته‌های پایانی اسفندماه شاهد برگزاری جلسات شورای عالی دستمزد با هدف تعیین تکلیف دستمزد سال آینده هستیم، افزود: امیدواریم امسال نیز در فرصت باقی مانده در هفته منتهی به پایان سال شاهد تعیین تکلیف دستمزد سال ۹۸ باشیم.

علی‌بیگی خاطرنشان کرد: اگر در این مدت نیز به نتیجه نرسیم جای نگرانی وجود ندارد، زیرا دستمزدی که تعیین می‌شود برای ۲۵ فروردین سال آینده به بعد است و تا آن زمان فرصت تعیین تکلیف دستمزد وجود دارد.

رئیس کانون عالی شوراهای کار سراسر کشور با اشاره به جلسه روز گذشته (۲۱ اسفند) دستمزد که در آن کارفرمایان پیشنهاد افزایش ۲۳.۵ درصدی حداقل دستمزد سال ۹۸ را مطرح کردند که مورد موافقت نماینده کارگران قرار نگرفت، ادامه داد: در این بین دولت نیز تلاش می‌کرد توافق لازم بین کارگران و کارفرمایان برقرار شود.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون افزایش دستمزد بر اساس دو شاخص سبد معیشت خانوار و نرخ تورم تعیین می‌شود، تاکید کرد: پیشنهاد نماینده کارگران این بود که بر اساس قانون عمل شود.

علی بیگی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های کمیته دستمزد حداقل سبد معیشت خانوار کارگری سه و نیم نفره حدود سه میلیون و ۷۶۰ هزار تومان برآورد شده است، اضافه کرد: این رقم به تأیید و امضای نماینده کارگران، کارفرمایان و دولت رسیده و تقاضا داریم کارفرمایان به همین رقمی که پای آن را امضا کرده‌اند، پایبند باشند.

وی عنوان کرد: درخواست ما این است که حداقل دستمزد کارگران به رقم سه میلیون و ۷۶۰ هزار تومان نزدیک شود، در شرایطی که هم اکنون حداقل دستمزد با ملحقات آن در نهایت به یک میلیون و پانصد هزار تومان می‌رسد.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان کرمانشاه بر لزوم ترمیم این فاصله و بهبود وضعیت معیشتی کارگران تاکید کرد و یادآور شد: معتقدم این فاصله یک‌ساله اصلاح نخواهد شد و برای اصلاح آن باید یک برنامه سه یا پنج ساله داشته باشیم، اما باید به این برنامه پایبند باشیم و هر سال دوباره شاهد چالش و مشکل برای افزایش دستمزد کارگران نباشیم.

علی‌بیگی در پاسخ به این پرسش که آیا این افزایش دستمزد باعث ایجاد تورم و یا ورشکستگی کارفرمایان نخواهد شد، اظهار کرد: چندین سال است به خاطر تورم‌زایی و یا تعدیل نیروی کارگران اصلاح فاصله دستمزد و سبد معیشت خانوارهای کارگری انجام نشده و اکنون به این وضعیت رسیده‌ایم.

وی عنوان کرد: به هر حال افزایش دستمزد مانند یک عمل جراحی است که ممکن است پیامدهایی داشته باشد و باید تا حدودی آن را بپذیریم.

رئیس کانون عالی شوراهای کار سراسر کشور با بیان اینکه وضعیت معیشتی بسیاری از حدود ۱۳ میلیون کارگر کشور اکنون در شرایط بحرانی است، خاطرنشان کرد: قبلاً کارگران در شرایط دشواری زندگی می‌کردند، اما اکنون به وضعیت بحرانی رسیده‌اند و باید تصمیم درستی برای وضعیت معیشت آنها اتخاذ شود.

علی‌بیگی گفت: تقاضا داریم شورای عالی کار یک تصمیم ملی برای وضعیت معیشت همه کارگران اتخاذ کند که مورد اجماع همه شرکای اجتماعی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

با سلام ...تو یک کشور که دم از اسلام و مسلمانی مسئولانش و حاکمانش بزنند کارگران مشغول کار و تولید هستند بعد حاضر نیستند به قانونی که مجلس شورای اسلامی برای حقوق کارگران که افزایش دستمزد را مطابق نرخ تورم تعیین کرده اجرایی کنند و بحثهای بی منطق را برای دستمزد کارگران به میان می آورند و از قانون و اصل 41 فاصله گرفته اند و گرنه اصل 41 قانون کار برای دولت و بخش خصوصی به صراحت و شفاف برای افزایش دستمزد کارگران زحمتکش و مظلوم همه جوانب را مشخص کرده و فقط وجدان بیدار و انسانیت و عقل سالم می طلبد تا به قانون احترام گذاشته شود و برای کارگران و معیشتشان قانون را مسئولان ذیربط فصل الخطاب بدانند فقط همین و بس وجدان خدایی و انسانیت و عمل به قانون کار و اصل 41 !!!هل من ناصر ینصرنی!!شوخی بازی که نیست بالاخره پای زندگی بیش از 40 میلیون نفر از جمعیت کشور میباشد که قشر بزرگ کارگران و خانواده اشان را شکیل میدهند و با گرفتاری و فقر و معیشت ناعادلانه دست و پنجه نرم میکنند و حاکم و دولت و مجلس هیچ برنامه ای برای حمایت این قشر ضعیف نداشته اند تا کنون

avatar
۱۳۹۷-۱۲-۲۲ ۱۷:۰۴

رئیس کانون عالی شوراهای کار سراسر کشور با اشاره به جلسه روز گذشته (۲۱ اسفند) دستمزد که در آن کارفرمایان پیشنهاد افزایش ۲۳.۵ درصدی حداقل دستمزد سال ۹۸ را مطرح کردند که مورد موافقت نماینده کارگران قرار نگرفت، ادامه داد: در این بین دولت نیز تلاش می‌کرد توافق لازم بین کارگران و کارفرمایان برقرار شود. مگر نرخ تورم 23.5 درصد است که این مبلغ را کارفرمایان پیشنهاد داده اند ..نرخ تورم الان بالای 70 درصد است ..چرا چشمتان را باز نمیکنید و تا کی میخواهید برای منافع خودتان از کارگران مظلوم بیگاری بکشید و دستمزد واقعی به روز را به کارگران پرداخت نکنید آیا این مصداق بارز ظلم و آزار و اذیت کردن نمی باشد؟؟دستمزدها را واقعی پرداخت و مشخص نمایید برای سال 98 !!