• دوشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۹:۴۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98023016205
  • منبع : وزارت صنعت، معدن و تجارت

وزیر صنعت در کارگروه تنظیم بازار:

وقتی کالایی گران می‌شود برای خرید هجوم می‌آورند/ این فرهنگ باید اصلاح شود

وقتی کالایی گران می‌شود برای خرید هجوم می‌آورند/ این فرهنگ باید اصلاح شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دشمنان در شرایط جنگ اقتصادی پیش آمده هر کجا زمینه را برای ایجاد بحران فراهم ببینند، بحران سازی می‌کنند و در این شرایط هر کس در خاکریز خودش باید به خوبی ایستادگی کند.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی در سی و هفتمین کارگروه تنظیم بازار اظهار کرد: وقتی کالایی گران می‌شود، مردم برای خرید آن هجوم می‌آورند، این فرهنگ باید با کار فرهنگی و به کمک رسانه‌ها اصلاح شود تا مشکل‌ساز نشود.

وی افزود: ما در یک جنگ اقتصادی تمام عیار قرار داریم و یک محور مهم جنگ اقتصادی این است که دشمن هر جا زمینه برای بحران فراهم دید، بحران سازی می‌کند، پس باید در جاهایی که امکان و پیش‌بینی مشکل وجود دارد برنامه‌ریزی و کار مداوم انجام شود.

اولین حلقه کنترل قیمت در مرحله توزیع، اصناف هستند

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود اولین حلقه کنترل قیمت در مرحله توزیع را خود اصناف دانست و گفت: اتحادیه‌ها و صنوف نقش مهمی در تنظیم بازار به خصوص در شرایط فعلی دارند و هر اتحادیه و صنفی باید شرایط جنگ اقتصادی کنونی را برای اعضایش تبیین و تشریح کند و نقش خود را به خوبی انجام دهد.

رحمانی اضافه کرد: هر کس در خاکریز خودش باید محکم بایستد و کار خود را به درستی، دلسوزانه و متعهدانه و برای خدمت به مردم به پیش ببرد تا از این شرایط به خوبی و با موفقیت عبور کنیم.

وی همچنین ادامه داد: سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و بسیج اصناف برای تنظیم بازار در این شرایط جنگ اقتصادی پس از صنوف در رده بعدی هستند و نقش و جایگاه مهمی دارند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین در خصوص تنظیم بازار برخی کالاها، بیان کرد: با توجه به بارندگی‌های خوب امسال وضعیت علوفه دام بهتر شده است، اما واردات دام برای جلوگیری از افزایش قیمت گوشت در بازار باید تسهیل شود.

وی با بیان اینکه به صورت کلی علیرغم رکود و کاهش خرید مردم از لحاظ تأمین بازار مشکلی نداشته‌ایم، تصریح کرد: اما لازم است در یک جلسه و کارگروه کوچکی مسؤولین ذی‌ربط بنشینند و بررسی کنند که چرا وضعیت گوشت، شکر و خرما به این شکل شده است؟ این موارد قابل پیشگیری بوده و با بررسی بیشتر و شناسایی علل، شرایط را برای بروز اینگونه موارد کاهش می‌دهیم.

فرآیندهای کنترل بازار باید قبل از وقوع بحران کنترل شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با اعلام اینکه فرآیندهای کنترل بازار باید قبل از وقوع بحران کنترل شود، گفت: فرآیند تعرفه واردات و عوارض صادرات، باید تسریع و چابک سازی شود.

سی و هفتمین کارگروه تنظیم بازار امروز دوشنبه به میزبانی وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد و در آن گزارش آخرین وضعیت تغییرات قیمت کالاهای اساسی و جدیدترین وضعیت نقل و انتقال، تخصیص و تأمین ارز و ترخیص کالاهای اساسی و ضروری مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۲-۳۰ ۲۲:۳۰

قبلا اینطور نبود . وقتی چند بار تورم وحشتناک شد و خیلی ها از نخریدن ضرر کردند و سرمایشون آب شد این فرهنگ ایجاد شد . شما نحوه مدیریت خودت و وضعیت وزارتخانه رو درست کن این فرهنگ هم خودبخود درست میشه .