• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98032209995
  • منبع : نمایندگی زنجان

سهم مشاوران و پیمانکاران بومی از اعتبار پروژه‌های استان زنجان

سهم مشاوران و پیمانکاران بومی از اعتبار پروژه‌های استان زنجان

ایسنا/زنجان مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: پیمانکاران بومی استان 18 درصد و پیمانکاران غیربومی 82 درصد اعتبارات پروژه‌های استان را به خود اختصاص داده‌اند.

محمود محمدی‌مشفق در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: 184 پروژه ملی با اعتبار کل 7910 میلیارد تومان در استان وجود دارد که اعتبار مصوب این پروژه‌ها در سال ٩٦ به میزان 860 میلیارد تومان بود بدان معنا که اعتبار سالانه 10.8 درصد از اعتبار کل پروژه را شامل می‌شود و از این اعتبار سالانه 381 میلیارد تومان معادل 44 درصد تخصیص داده شده است.

این مسئول ادامه داد: 30 پروژه ملی با ویژگی استانی با اعتبار کل 2085 میلیارد تومان و اعتبار مصوب 125 میلیارد تومان برای سال ٩٦ وجود دارد که نسبت اعتبار سال یاد شده به کل اعتبار مصوب ٦ درصد است که ٥٥ درصد تخصیص دارد و به صورت سرجمع 214 پروژه با اعتبار 9994 میلیارد تومان در جغرافیای استان وجود دارد که تصمیم‌های مرتبط با آن در پایتخت اتخاذ می‌شود.

وی با اشاره به نحوه اجرای پروژه‌ها، افزود: از مجموع 214 پروژه یادشده 184 پروژه معادل 86 درصد به صورت پیمانی، 15 پروژه با 55 میلیارد تومان به صورت امانی / پیمانی و 15 پروژه با بیش از 3 میلیارد تومان به صورت امانی اجرا می‌شوند.

محمدی‌مشفق با اشاره به اینکه برای نخستین بار در استان میزان بهره‌مندی از توان مشاوران و پیمانکاران بومی در مدیریت نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی زنجان سنجش شده است، تصریح کرد: 48 درصد پروژه‌ها به لحاظ تعداد (معادل 14.5 درصد به لحاظ اعتبار) مشاور طراح بومی و 52 درصد پروژه‌ها به لحاظ تعداد (معادل ٨٥.٥ درصد به لحاظ اعتبار) مشاور طراح غیر بومی دارد. همچنین 64 درصد پروژه‌ها به لحاظ تعداد (معادل ٢١.٦ درصد به لحاظ اعتبار) مشاور ناظر بومی و 36 درصد پروژه‌ها به لحاظ تعداد (معادل ٧٨.٤ درصد به لحاظ اعتبار) مشاور ناظر غیربومی دارد.

مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی زنجان با بیان اینکه 56 درصد پروژه‌ها به لحاظ تعداد و ١٨ درصد پروژه‌ها به لحاظ اعتبار توسط  پیمانکاران بومی اجرا شده‌اند، خاطرنشان کرد: تفاوت دو عدد اخیر حاکی از آن است پروژه‌های بزرگ استان توسط پیمانکاران بومی اجرا نمی‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha