• چهارشنبه / ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98032914019
  • منبع : نمایندگی یزد

کمبود نیروی انسانی از معضلات دانشگاه یزد/تولید علم نافع از اولویتهای دانشگاه

کمبود نیروی انسانی از معضلات دانشگاه یزد/تولید علم نافع از اولویتهای دانشگاه

سرپرست جدید دانشگاه یزد با بیان این‌که تولید علم نافع اولویت برنامه‌های این دانشگاه یزد است، گفت: متأسفانه کمبود نیروی انسانی از معضلات جدی دانشگاه است و باید برای آن چاره‌ای اندیشیده شود.

به گزارش ایسنا، قاسم بریدلقمانی در نشست فوق‌العاده شورای دانشگاه، در تشریح مفهوم علم نافع، اظهار کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری نیز در سخنانشان بارها تأکید کرده‌اند، علم نافع علاوه بر علوم پایه و زیربنایی، شامل آن دسته از علومی است که با روش‌های کاربردی در جستجوی راه حل برای مشکلات و مسائل کشور است.

وی با قدردانی از اقدام حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در راه‌اندازی کانون‌های تفکر، آن را گامی شایسته و مؤثر در راستای شناسایی مسائل جامعه و ارائه راه حل عالمانه برای آن‌ها توصیف کرد و افزود: نشست نقد و بررسی سند آمایش استان یزد که هفته گذشته با حضور مقامات ارشد استان و اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد، دستاوردی مبارک و برجسته و حاصل تلاش‌های مستمر دانشگاه یزد در همین راستاست.

سرپرست جدید دانشگاه یزد در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان این‌که ایجاد فضای اعتماد و همدلی در دانشگاه، استفاده از تصمیمات جمعی در مدیریت دانشگاه و حضور اثربخش در نهادهای استانی و ملی از اهمیت بسزایی برخوردار است، گفت: اهتمام به حفظ ارزش‌ها و کرامت انسانی و تلاش برای حل مشکلات جامعه و صنعت خصوصاً در دوران تحریم نقشه راه آینده دانشگاه یزد است.

بریدلقمانی با تأکید بر لزوم به فرجام رساندن کارهای نیمه تمام، به موضوع بازنشستگی تعداد قابل‌توجهی از کارکنان دانشگاه در سال‌های اخیر و پیش‌رو اشاره کرد و افزود: متأسفانه کمبود نیروی انسانی از معضلات جدی دانشگاه است و باید برای آن چاره‌ای اندیشیده شود.

مستهلک شدن تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی و کاهش قدرت خرید اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه دو مسأله مهم دیگری است که در سخنان سرپرست جدید دانشگاه یزد مورد توجه قرار گرفت.

بریدلقمانی، رواج یأس و ناامیدی در جامعه و دانشگاه را باعث کاهش بهره‌وری و از بین رفتن تمام انگیزه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: برای افزایش امید و نشاط علمی و فرهنگی در دانشگاه نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و مؤثر هستیم.

وی در پایان بر لزوم دقت و توجه در جذب هیأت علمی و نیز استفاده از توانمندی‌های موجود برای تقویت ارتباط با جامعه و صنعت تأکید کرد و گفت: اعطای امتیازات اجرایی می‌تواند مشوق‌های مناسبی برای آن دسته از اعضای هیأت علمی دانشگاه باشد که با حضور فعال در فضاهای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی و مراکز صنعتی به رسالت اجتماعی و فرهنگی خود در قبال معضلات و مسایل جامعه و صنعت توجه دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha