• شنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98061608063
  • خبرنگار : 71623

وضعیت نامعلوم مشتریان آرین‌موتور پویا

وضعیت نامعلوم مشتریان آرین‌موتور پویا

سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در پاسخ به گزارش ایسنا از افزایش قیمت برای خودروهای پیش‌فروش شده با قیمت قطعی از سوی شرکت آرین‌ موتور پویا اعلام کرد: اخذ مبلغ مابه‌التفاوت توسط شرکت آرین موتور پویا در قراردادهای پیش‌فروش خودرو، مطابق دستورالعمل ابلاغی با ترخیص خودروهای دپویی در گمرکات است.

حدود یک ماه پیش در میانه مرداد ماه برخی مشتریان شرکت آرین‌ موتور پویا در تماس با ایسنا اعلام کردند که این شرکت تحویل خودروهای اوتلندری که در سال ۹۷ به قیمت قطعی فروخته را منوط به واریز مجدد پول از سوی خریداران کرده است.

در همان زمان این موضوع از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به عنوان نهاد ناظر بر عملکرد خودروسازان و حامی حقوق مصرف‌کنندگان پیگیری شد که پس از حدود یک ماه  وحید منایی - عضو هیئت مدیره و معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای و خدمات این سازمان - درباره شکواییه مشتریان شرکت آرین موتور از عدم تحویل خودروهای پیش خرید شده از این شرکت، پاسخ داد:" اخذ مبلغ مابه‌التفاوت توسط شرکت آرین موتور در قراردادهای پیش فروش خودرو مطابق مصوبه شماره ۱۳۷۱۶۱/۵۶۰۲۳هـ مورخ ۱۶/۱۰/۱۳۹۷ هیئت محترم وزیران و دستورالعمل ابلاغی بند (۷) مصوبه مذکور به شماره ۲۸۹۸۹۹/۶۰ مورخ ۹/۱۱/۱۳۹۷مرتبط با ترخیص خودروهای دپویی در گمرکات است".

وی افزود:" براین اساس، شرکت مذکور به صورت علی‌الحساب و به منظور تسریع در ترخیص و تحویل خودرو به مشتریان نسبت به اخذ مبلغ مابه‌التفاوت اقدام کرده و در این ارتباط مستندات مرتبط با بهای تمام شده واردات خودروهای مذکور را به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ارسال کرده تا پس از احصاء قیمت تمام شده و ابلاغ آن از سوی سازمان به شرکت مذکور، نسبت به تسویه حساب با خریداران اقدام کند".

این اظهارات معاون سازمان حمایت در حالی است که دی ماه سال گذشته، وزیر صنعت، معدن و تجارت در واکنش به اعتراض برخی خریداران خودروهای داخلی در مقابل این وزارتخانه تاکید کرده بود که خودروهایی که پیش از این با قیمت قطعی پیش‌فروش شده‌اند، مشمول افزایش قیمت‌های جدید نمی‌شوند.

همچنین اواخر تیر ماه امسال نیز رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در پاسخ به گزارش دیگر ایسنا درباره وضعیت مشابه خریداران خودروی تیوولی از شرکت رامک خودرو گفته بود: کسانی که در گذشته تکمیل وجه کرده‌اند، از نظر سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان برای آن‌ها قرارداد قطعی محسوب می‌شود و باید بدون پرداخت مابه‌التفاوت خودروی خود را تحویل بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۶-۲۹ ۱۰:۳۲

 همانگونه که می دانیم مطابق قانون کشور و قانون شرع، هرگونه تغییر در قیمت کالایی که با قیمت قطعی خریداری شده است و وجه آن مطابق قرارداد بطور کامل توسط خریدار پرداخت شده است، ممنوع و حرام می باشد و فروشنده موظف است کالای فروخته شده یا پیش فروش شده با قیمت قطعی را که وجه آن مطابق با توافق قبلی بطور کامل پرداخت شده است را بدون هیچگونه افزایش قیمتی تحویل دهد. بنابراین حتی اگر مجوز یا مصوبه ای از هیات وزیران یا هر مقام مسوول دیگری بر خلاف این قانون صادر شود باطل است.