• دوشنبه / ۸ مهر ۱۳۹۸ / ۰۸:۵۶
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 98070805631
  • منبع : مطبوعات

سوال مهم درباره دزدی از خانه یک نماینده مجلس

سوال مهم درباره دزدی از خانه یک نماینده مجلس

«در شرایطی که فروش ارز بیش از ۱۰۰۰ یورو با محدودیت مواجه است، چطور یک شخص حقیقی می‌تواند ۲۵۰ هزار یورو در منزلش نگهداری کند؟»

به گزارش ایسنا، روزنامه اعتماد با اشاره به سرقت کلان پول و ارز از خانه یک نماینده مجلس نوشت:«مردم باید ارزهای خود را به بانک‌ها بسپارند» نمونه این جملات را درست وقتی که قیمت ارز به صورت جهشی افزایش پیدا کرده بود، زیاد می‌شنیدیم اما حالا خبر نگهداری «۲۵۰ هزار یورو» ارز در خانه یک نماینده مجلس منتشر می‌شود و اولین علامت سوالی که در ذهن نقش می‌بندد، این است که این حجم از پول و ارز در منزل چه کار می‌کند؟

پس نسخه حساب‌های ارزی چه می‌شود؟ وقتی مسوولان خودشان به بانک‌ها اعتماد ندارند، چطور آن را به دیگران پیشنهاد می‌کنند؟ هر چند این پرسش‌ها جای بحث فراوانی دارد اما ابعاد این ماجرا حتی فراتر از این موضوع هم رفته است؛ به‌ طوری که این پرسش کلیدی مطرح می‌شود که آیا نگهداری این حجم از ارز در خانه تخلف محسوب نمی‌شود؟

شاید اگر به دادگاه‌های اخیری که در راستای مفاسد اقتصادی برگزار شد، نگاهی بیندازیم، می‌بینیم برای برخی از این متهمان جرم «احتکار ارز» در نظر گرفته شد و البته مجازات‌هایی هم برای هر کدام از آنها تعیین شد. حالا این خبر می‌تواند از جنس همان اخباری باشد که درباره محتکران منتشر می‌شد.

شاید حجم ارزی که از منزل این نماینده به سرقت رفت به اندازه میزان احتکار ارزی که یک صرافی می‌تواند مرتکب شود، نباشد؛ اما آیا در شرایطی که فروش ارز بیش از ۱۰۰۰ یورو با محدودیت مواجه است، چطور یک شخص حقیقی می‌تواند ۲۵۰ هزار یورو در منزلش نگهداری کند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۸ ۰۹:۰۹

ببخشید سوال مهم شما این بود؟؟ به نظرتان سوال مهم تر این نیست که این نماينده محترم با حقوق نمایندگی پول خرید این همه ارز را از کجا آورده است؟؟ و یا شاید سوال مهمتر این نیست که این جناب حقیقتا ادعای نمایندگی از کدام مردم را دارد؟؟

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۸ ۱۰:۱۲

مشکل فرد نیست. مشکل نگاه غلط سیستم کلان کشور است. چنانچه رزق حلال با کار مولد جهت پیشرفت فرد وکشور بدست آید به هیچ احدی مربوط نیست که در خصوص اینکه در خانه دیگری چه هست یا نیست دخالت کند. اسلام هیچ محدودیتی برای درآمد و ثروت شدن نگذاشته است فقط رزق حلال باشد.

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۸ ۱۳:۰۱

به نظرم این مخاطب محترم فراموش کرده اند که ما در چه کشوری و با چه عنوانی زندگی می کنیم . جمهوری اسلامی ایران ؛ آنقدر که کلمه وسطی مهم است دیگر کلمات مهم نیست . آیا در اسلام این موضوع درست است ؟ جامعه اسلامی باید چنین مسئولی داشته باشد. هر روز و هر هفته بر منبرها نامه مولا علی (ع) به مالک اشتر خوانده نمی شود. برای که این مطالب را می خوانند مگر شعر و آواز است. کی باید به این مطالب عمل کرد. لابد وقت گل نی ؟

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۸ ۱۰:۱۴

از نظر اسلام رزق حلال که حاصل فعالیت صالح شخص باشد هیچ محدودیتی ندارد و لذا در چنین شرایطی به کسی ربط ندارد که در خانه دیگری چه هست یا چه نیست.

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۸ ۱۲:۰۲

بنده دریک شهرکوچک درجنوب زندگی میکنم.چندروزقبل دوستی میگفت :پرستارخانگی عیالم گفت من وبچه هام ۹ماه هست که گوشت نخورده ایم

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۸ ۱۳:۰۸

رزق حلال را از کارگران هفت تپه و هپکو بپرسید

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۸ ۱۱:۰۱

سرقت از منزل ایشان مشکوکه

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۸ ۱۳:۱۸

ما ملت کاملا شفافیم ، برای بدست آوردن یک تومان یک تومان پولمان می دانیم چقدر عرق ریخته ایم و برای خرج کردن آن هم یک تومان یک تومان یک پازل بهم ریخته را کنار هم می چینیم تا وقتی دوباره پول به دستمان می آید نخواهیم قرض کنیم . کاش نمایندگان ما هم شفاف بودند! آن وقت حلالیت مال زیاد !!! هم مطرح نمی شد.