• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98072418750
  • خبرنگار : 71121

تاسیس "اولین دانشگاه هوش مصنوعی جهان" در امارات

تاسیس "اولین دانشگاه هوش مصنوعی جهان" در امارات

مسئولان شیخ نشین ابوظبی در راستای اقدامات خود در زمینه هوش مصنوعی امروز(چهارشنبه) اعلام کردند که یک دانشگاه هوش مصنوعی را که "اولین در نوع خود" بوده و به دانشجویان این رشته مدرک دانشگاهی اعطا می‌کند، افتتاح کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از گلف نیوز، این دانشگاه "محمد بن زاید" نام دارد و در شهر مصدر واقع شده و تمام امکانات و تجیهزات لازم را در اختیار دارد. این دانشگاه برای فارغ التحصیلان دوره کارشناسی در سه رشته تخصصی یادگیری ماشین، دید رایانه‌ای و پردازش زبان طبیعی دوره‌های کارشناسی ارشد(دو ساله) و دکتری(چهار ساله) برگزار خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha