• جمعه / ۲۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1404042012042
  • خبرنگار : 71589

سامسونگ تا پایان ۲۰۲۵ اولین گوشی سه‌لای خود را عرضه می‌کند

سامسونگ تا پایان ۲۰۲۵ اولین گوشی سه‌لای خود را عرضه می‌کند
عکس تزئینی است

شرکت سامسونگ قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نخستین گوشی هوشمند سه‌لای خود را عرضه کند که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است.

به گزارش ایسنا، در ماه ژانویه سامسونگ از یک گوشی سه‌لای کاملاً جدید «گلکسی Z» رونمایی کرد، اما در رویداد اخیر Unpacked خود هیچ اشاره‌ای به آن نکرد. با این حال این شرکت اکنون گفته است که واقعاً قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ یک گوشی هوشمند با سه نمایشگر عرضه کند.

سامسونگ می‌گوید ما سخت در حال کار بر روی یک گوشی هوشمند سه‌لا با هدف عرضه آن در پایان امسال هستیم. اکنون بر روی تکمیل محصول و قابلیت استفاده آن تمرکز داریم، اما هنوز نام آن را انتخاب نکرده‌ایم. با نزدیک شدن به تکمیل محصول، قصد داریم به زودی تصمیم نهایی را بگیریم.

سامسونگ ماه گذشته از گوشی هوشمند «گلکسی Z Fold ۷ Ultra» رونمایی کرد، اما مانند سایر مدل‌های Z Fold، دارای دو صفحه نمایش بود.

شایعات حاکی از آن است که دستگاه جدید سامسونگ به دلیل شکل لولای خود می‌تواند «گلکسی G فولد» نامیده شود.

سامسونگ اولین شرکتی نخواهد بود که یک گوشی سه‌لا را به بازار عرضه می‌کند. شرکت هواوی(Huawei) این افتخار را با گوشی «Mate XT» دارد، دستگاهی به سبک آکاردئون که با قیمت سرسام‌آور ۲۸۰۰ دلار عرضه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha